Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 22:22

Ειρηναίος Φρερης: Ψαρόπουλος και Διακοφώτης θα δώσουν τον λόγο στα σωματεία [vid]

Ατομικές συζητήσεις με τα μέλη των επιτροπών της ΕΠΟ για το θέμα της επανεκκίνησης της Γ΄εθνικής είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr.

 Ο κ. Φρέρης μας αποκάλυψε ότι μιλώντας με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κ.κ. Ψαρόπουλο και Διακοφώτη του μετέφεραν τις σκέψεις τους, αλλά κοινή βούληση όλων είναι τελικά αυτές που θα αποφασίσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος θα είναι οι ομάδες. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ υπογράμμισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχουν ειπωθεί (στο να πέσουν οι ομάδες που δεν συμμετάσχουν), όμως δεν μπορεί να λάβει κανένας μόνος του μία τόσο σοβαρή απόφαση με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής βρίσκεται στην αρχή του.

Αυτό που τόνισε ο κ. Φρέρης είναι ότι έναρξη της football league και των μεγαλύτερων κατηγοριών συμπιέζει την διεξαγωγή της κατηγορίας και εκεί επάνω θα πρέπει να βρεθεί μία δίκαιη λύση.

«Θα πρέπει να χαρτογραφηθεί η κατάσταση ως έχει και να μην έχει επιπτώσεις για τα σωματεία» επισήμανε ο κ. Φρέρης που πρόσθεσε ότι: «κανένας δεν μπορεί να αποφασίσει και να διατάζει», ενώ παρατήρησε: «Πως θα πάρεις μία δίκαιη απόφαση αν δεν ακούσεις τα σωματεία. Πως θα αλλάξεις μία διακήρυξη; ».

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ολόκληρη η συνέντευξη:

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares