Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 21:31

''ΟΧΙ'' στην επανέναρξη της Γ΄Εθνικής από τις ομάδες του 10ου ομίλου

Η πλειοψηφία των ομάδων από τον Κρητικό όμιλο δεν θέλουν να επιστρέψουν αυτήν την στιγμή στην… δράση, αφού στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου με τα σωματεία του κρητικού ομίλου, οι 14 ομάδες εξέφρασαν την επιθυμία για διακοπή του πρωταθλήματος. Πόρος και Αλμυρός μόνο επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος!

Θα πρέπει να διευκρινιστεί, πως υπήρχαν ομάδες που επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος, έχοντας όμως πρώτα διαφυλάξει αιτήματα όπως αυτά αποτυπώθηκαν στην κοινή επιστολή τους που είχαν αποστείλει…
Ένα εύθραυστο 14-2 που μπορεί να γίνει 13-3 υπέρ της επανέναρξης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 14:30 και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 17:00, με την πλειοψηφία των ομάδων να συμφωνεί πως θα πρέπει να στηριχθεί και να διεκδικηθεί η αρχική θέση των ομάδων όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στην αρχική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Παράλληλα, όπως αποφάσισαν, θα ζητήσουν την έγγραφη-στήριξη-υποστήριξη των αιτημάτων τους απο τις τέσσερις Κρητικές Ενώσεις.
Γ Εθνική: Την υποστήριξη των ΕΠΣ θα ζητήσουν οι ομάδες!

Οι παράγοντες των ομάδων, εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για το γεγονός πως παρ’ ότι η επιστολή που είχαν στείλει ήταν υπογεγραμμένη απο όλες τις ομάδες του ομίλου, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους για τα αιτήματα αυτά, ενώ ΓΓΑ και ΕΠΟ επέλεξαν να συνομιλούν με τους ποδοσφαιριστές για την επανέναρξη και όχι με τους παράγοντες που είναι οι χρηματοδότητες-αιμοδότες των κατηγοριών αυτών.
Κρητικός όμιλος: «Οικονομική επιχορήγηση ύψους 30.000 ευρώ και χορηγούμενα test covid-19»

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντώνης Παπαδάκης και ο Γιώργος Πολυχρονάκης από την Δαμάστα, ο Μιχάλης Γεωργιάδης από τον Ηρόδοτο, ο Μανώλης Βίστης από τον Αλμυρό, ο Γιώργος Λέλεκας από τον ΠΟΑ, ο Γιάννης Ασσαριωτάκης από τον Πόρο, ο Νίκος Μπουνάκης από τον Γιούχτα, ο Μανώλης Βαρούχας από τον Άρη Ρεθύμνου, ο Πολύδωρος Ντακάκης από τον Άρη Σούδας, ο Γιάννης Μυλωνάκης από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Γιάννης Τσατσαρωνάκης από την Παλαιόχωρα, ο Κώστας Παπαδάκης από τον Ρεθυμνιακό, ο Στέλιος Βαρουξάκης από τον Πλατανιά, ο Κοκολάκης από τον ΑΟΑΝ, ο Κώστας Καστελλιανάκης από την Νεάπολη, ο Παντελής Ψυλλάκης από την Αναγέννηση Ιεράπετρας και ο Νίκος Παπαδάκης από τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Η πλειοψηφία των ομάδων και πιο συγκεκριμένα 14 ομάδες εξέφρασαν την άποψη τους πως δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως κάποιες εξ αυτών τόνισαν πως σε περίπτωση που εξαναγκαστούν να συμμετάσχουν διαφορετικά θα υποβιβαστούν, τότε θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν ενώ υπήρξαν ομάδες που προτιμούν να υποβιβαστούν παρά να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα παρωδία όπως χαρακτηρίστηκε απο πολλούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρ’ ότι ο Αλμυρός είναι υπέρ της επανέναρξης, διευκρίνισε πως δεν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής τις προπονήσεις, παρ’ ότι θα μπορούσε, καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί αρκετές λεπτομέρειες που θα τους διαφυλάξουν, όπως για παράδειγμα η μεταφορά απο Δήμο σε Δήμο καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές τους εντάσσονται στον Δήμο Ηρακλείου ενώ οι προπονήσεις γίνονται στον Δήμο Μαλεβιζίου!

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης υπήρξε και ένταση μεταξύ των εκπροσώπων του Πόρου και του ΑΟΑΝ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του Λασιθίου άφησαν αιχμές πως ο Πόρος παίρνει θέση υπέρ της επανέναρξης φέτος, ενώ πέρυσι που βρισκόταν σε μειονεκτική θέση καθώς κινδύνευε με υποβιβασμό, ήταν υπέρ της διακοπής προκειμένου να τον αποφύγει!
Ν. Μπουνάκης: «Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εγώ θα παραιτηθώ»

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος του Γιούχτα Νίκος Μπουνάκης, εξέφρασε την άποψη του πως ο ίδιος δεν μπορεί να αναλάβει τις υγειονομικές ευθύνες και ως εκ τούτου σε περίπτωση που εξαναγκαστούν σε συμμετοχή, τότε ο ίδιος θα παραιτηθεί και την απόφαση θα την λάβει το συμβούλιο της ομάδας των Αρχανών.

Ο ΑΟΑΝ ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό ή οικονομικό πρόβλημα, όμως θα σταθεί στο πλευρό της πλειοψηφίας των ομάδων του 10ου ομίλου, στηρίζοντας με τη στάση αυτή ιδιαίτερα τις αδύναμες ομάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα σε περίπτωση επανέναρξης, κάτι το οποίο σέβονται και το κατανοούν, γι’αυτό στέκονται δίπλα τους.
Στην «ενότητα» και τη διαφύλαξη του Κρητικού ομίλου στάθηκε ο Α. Παπαδάκης

Στην ενότητα με την οποία θα μπορέσουν να διαφυλάξουν και τον Κρητικό όμιλο, στάθηκε στη τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο ισχυρός άνδρας της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι ενωμένοι να στηρίξουν τη μη επανέναρξη.
«Ναι μεν αλλά…» από Αλμυρό

Θετικός με την επανέναρξη υπό προϋποθέσεις είναι ο πρόεδρος του Αλμυρού Μανώλης Βίστης και αυτό υποστήριξε στην τηλεδιάσκεψη του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να υποβιβαστεί η ομάδα σε περίπτωση μη συμμετοχή της.
«Αρμόδια αρχή η ΕΠΟ, αυτήν θα ακολουθήσουμε»

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αποτελεί την διοργανώτρια αρχή και εφόσον ζητήσει επανέναρξη τότε θα το κάνει, αυτή είναι η θέση του Πόρου όπως μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο του κ. Ασσαριωτάκη στη τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 10ου ομίλου.
«Αν μας το επιβάλλουν, θα το κάνουμε»

Ξεκάθαρη θέση πως εάν τους επιβληθεί, τότε θα αγωνιστούν κανονικά, πήρε ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.
«Μαγαζιά κλειστά, αλλά 30 αθλητές στα αποδυτήρια δεν είναι παράλογο;»

Παράλογη βρίσκει την απόφαση της επιστροφής στις προπονήσεις και ενδεχομένως στο πρωτάθλημα, ο εκπρόσωπος του Αστέρα Ρεθύμνου Νίκος Παπαδάκης και αυτό διατύπωσε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.
«Να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα» λέει η Νεάπολη

Αρνητική ως προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Νεάπολη και αυτό διατυπώθηκε από τον πρόεδρό της Κώστα Καστελλιανάκη κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.
«Να κάνουμε την συζήτηση, όταν ξέρουμε τους όρους»

Την άποψη του πως η σημερινή τηλεδιάσκεψη θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί μετά την γνωστοποίηση από τη διοργανώτρια αρχή των όρων του πρωταθλήματος και πως αναδιαμορφώνονται με τα νέα δεδομένα, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Γιάννης Μυλωνάκης.
«Το πρωτάθλημα έχει χάσει το νόημα του»

Ξεκάθαρος πως ο Ηρόδοτος «στα χαρτιά» δεν θα υποβιβαστεί αλλά ούτε και θα χάσει παιχνίδι «άνευ αγώνος» ήταν ο Μιχάλης Γεωργιάδης στη τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, προσθέτοντας όμως πως για εκείνον το πρωτάθλημα έχει «χάσει το νόημα του».

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares