Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 16:18

ΕΠΟ: Ψάχνουν την δίκαιη λύση χωρίς υποβιβασμούς στη Γ΄ Εθνική και πρωταθλητές στα τοπικά

Αλλαγή πλάνων ή καλύτερα ακόμα ένα σενάριο για τη Γ΄ Εθνική επεξεργάζονται οι επιτελείς της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, καθώς επιθυμούν να βρεθεί μία λύση που θα αποτελέσει την ''χρυσή τομή'' για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι επανεξετάζεται πολύ σοβαρά το πλάνο που αρχικά έβγαλε στη δημοσιότητα ο κ. Διακοφώτης και στο οποίο όσες ομάδες δεν συμμετείχαν θα υποβιβαστούν χωρίς περεταίρω κυρώσεις.

Πλέον, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, οι αντιδράσεις, ο μεγάλος αριθμός ομάδων που δηλώνουν την αντίθεση τους, αλλά και τα στενά χρονικά περιθώρια έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ να εξετάζουν το ενδεχόμενο την σμίκρυνσης του πρωταθλήματος, που σημαίνει συμμετοχή μόνο των ομάδων που στοχεύουν ψηλά και δεν θέλουν να χαθεί έτσι η χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, για τις ομάδες που, είτε δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, είτε δεν το επιθυμούν λόγω της αδιαφορίας τους για την άνοδο, εξετάζεται να μείνουν εκτός, με την διαφορά ότι δεν θα υποστούν υποβιβασμό.

Και για όσους ρωτούν τι θα γίνει του χρόνου με τις συμμετοχές και τον αριθμό των ομάδων στη Γ΄Εθνική, η απάντηση είναι ότι μάλλον θα έχουμε αύξηση ομάδων, αφού επίσης εξετάζεται το σενάριο να δοθεί η δυνατότητα σε ομάδες από τα τοπικά να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα των ενώσεων τους και να διεκδικήσουν τον στόχο τους που δεν θα είναι άλλος από την άνοδο.

Ναι! Καλά καταλάβατε, πλέον μιλάμε και για τοπικά πρωταθλήματα, τουλάχιστον σε μικρότερη μορφή, μέσα από τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλητές και οι ομάδες που θα προβιβαστούν στην Γ΄Εθνική της σεζόν 2021-2022.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες, αλλά όπως τονίσαμε εξ΄ αρχής είναι σενάρια που εξετάζονται. Σίγουρα κάπως έτσι θα δούμε να υλοποιείται το τελικό σχέδιο της επανέναρξης!

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares