Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 18:06

Χρήστος Καφτηράνης: «Ο Φοίνικας κάθε αγωνιστική θα είναι και καλύτερος»

Η επιστροφή του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά από δίμηνη αποχή λόγω της πανδημίας, συνοδεύτηκε με μια τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού.

Μια νίκη που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών της ομάδας και ταυτόχρονα δικαιώνει τις προσπάθειες της διοίκησης που όπως λέει και ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καφτηράνης φέτος έκανε την υπέρβαση: «Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά το ρόστερ κάναμε την υπέρβαση. Σε συνδυασμό με την έλευση και ενός ικανού και έμπειρου προπονητή έχουμε ως στόχο να πάμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω» τόνισε για να συνεχίσει αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβλήθηκε το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος από τις αρχές Νοεμβρίου. «Αναγκαστήκαμε να κρατήσουμε στη Σύρο όλους τους παίκτες προκειμένου να μη χαλάσει το κλίμα και η ομοιογένεια της ομάδας, με απώτερο σκοπό να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την επανεκκίνηση.»

PAN ME OLYMPIAKO

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα έμελλε να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό. «Αναμφίβολα ήταν ένα εξαιρετικής δυσκολίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες» επισήμανε ο πρόεδρος του Φοίνικα που υποστήριξε επίσης ότι εκτός της δίμηνης διακοπής δεν υπήρχε και η δυνατότητα να γίνει ούτε ένα φιλικό προετοιμασίας. «Παρά ταύτα πάντως έγινε ένα πολύ καλό ματς, που θα το χαρακτήριζα διαφήμιση για το βόλεϊ και βρεθήκαμε στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης σε καλύτερη ημέρα και φτάσαμε στη νίκη. Νομίζω ότι βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και όσον αφορά τη δική μας ομάδας θεωρώ ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαι βέβαιος ότι αν συνεχιστεί χωρίς διακοπές η αγωνιστική δραστηριότητα, κάθε αγωνιστική θα είμαστε όλο και καλύτεροι.»

Επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι δηλαδή για τον Φοίνικα που θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Για εμάς το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκινάει. Ό,τι αποτέλεσμα και να φέρουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα καθορίσει ακόμα τίποτα γιατί ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Βέβαια ο στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στην κανονική περίοδο, αφού στη δεύτερη φάση που θα κριθεί και ο πρωταθλητής, θα μεταφέρουμε τους βαθμούς της πρώτης φάσης. Αυτός είναι και ο λόγος που μας στεναχωρεί λίγο ο χαμένος βαθμός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια «καθαρή» νίκη» κατέληξε ο κ. Καφτηράνης!

FOINIKAS OLIMPIAKOS 3

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares