Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 19:42

Στέλιος Σερέπας: Ο Αλέξανδρος Κουκάς μου έχει φερθεί σαν πραγματικός πατέρας

Μία άγνωστη και παράλληλα πολύ συγκινητική ιστορία της ποδοσφαιρικής καριέρας του Στέλιου Σερέπα έφερε στο προσκήνιο με ανάρτηση η σελίδα του facebook ''Equipo'' που έχει αφιερώσει την λειτουργία στον ρομαντισμό που του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Στέλιος Σερέπας που φέτος αγωνίζεται στον Αήττητο Σπάτων, διηγείται την ιστορία της μεταγραφής του στον ΑΟ Μυκόνου και την καθοριστική συμβολή του προέδρου του συλλόγου, Αλέξανδρου Κουκά, ο οποίος του στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας και αφού έφυγε από το σωματείο, καθώς ήταν ο μοναδικός που του στάθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος στον τραυματισμό που είχε.

Δείτε την εξομολόγηση του στο Equipo:

Το 16-17 πήγα στον ΑΟ Μυκόνου μέσω ενός φίλου μου, του Γιάννη Τζανόπουλου που με έφερε σε επαφή με τον Κύριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΥΚΑ πρόεδρο της ομάδας.. η αρχή έγινε σε μια καφετέρια όταν πήγα για καφέ και ήταν εκεί ο κύριος Άλεκος και μου λέει: «Στελλάρα θα έρθεις να παίξεις Μύκονο.;;» Του απαντάω «κάνε μου πρόταση κι έρχομαι...». Έτσι ξεκίνησε μια πολύ καλή σχέση με τον κύριο Αλέκο.. στο τέλος όταν έφυγα από την ομάδα, έφυγα με πολύ καλές σχέσεις..
Συνέχισα την ποδοσφαιρική μου πορεία και πριν από δυο χρόνια, πήγα σε μια ομάδα κι έπαθα χιαστό.Η ομάδα που ήμουν όχι μόνο δεν με κάλυψε,δεν με βοήθησαν πουθενά... έμεινα 1 χρόνο εκτός γηπέδων. Η ζωή τα φέρνει όπως θέλει αυτή…
Με παίρνει τηλέφωνο ο Κύριος Κουκάς και με ρωτάει τι κάνω και πως είμαι.Του είπα τι έχω πάθει,του είπα ότι έχω χιαστό και δεν έχω κάνει το χειρουργείο γιατί δεν έχω τα λεφτά...Και η πρώτη κουβέντα που μου είπε… «Τόσο καιρό γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο να στα καλυψώ εγώ;».Κι όπως έγινε. Μου κάλυψε όλα τα έξοδα του χειρουργείου και με βοήθησε σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής μου .. κ όχι μόνο αυτό...μου κάλυψε και την αποκατάσταση ..με βοήθησε κ οικονομικά. .. που θ μπορούσε να μην ασχοληθεί και να έλεγε ένα περαστικά.

Όπως έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι που είχα βοηθήσει όταν ήμουν καλά και μόλις την έπαθα μου γύρισαν την πλάτη..... αλλά ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Έφερε στην ζωή μου πάλι αυτόν τον άνθρωπο.!!! Αυτά που έχει κάνει για μένα και κάνει ακόμα.. Δεν έχω λόγια για να πω ευχαριστώ. Μου έχει φερθεί σαν πραγματικός πατέρας μου..!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ.!!
Τον ευχαριστώ για όλα.!!
Στέλιος Σερέπας

serepas1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares