Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 21:00

Ζουμπουνέλης: Καλά κάνουνε και δεν ξεκινάνε τα πρωταθλήματα, πάνω από την υγεία μας δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ

Μέσω τοποθέτησης στο facebook, ο πρώην άσος του ΑΟ Σύρου και νυν του Αγιου Δημήτριου, Ηλίας Ζουμπουνέλης, πήρε θέση για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την επανέναρξη του ποδοσφαίρου εκφράζοντας την οργή του.

Ο ίδιος τα έβαλε με όλους εκείνους που θεωρούν ότι μπορεί να ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θεωρώντας αδύνατο να συμβεί αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται τεστ ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Όλα αυτά ειπώθηκαν με αφορμή τη θέληση του έμπειρου μέσου να επικροτήσει την τοποθέτηση του χρηματοδότη του Άτταλου, Δημήτρη Κουλούρη.

Αναλυτικά:

Δεν τον ξέρω τον ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ για να έχω να κερδίσω κάτι από αυτό αλλά πραγματικά είναι ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΩΣΤΕΣ δηλώσεις που έχουν γίνει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιας και κάθε μέρα ότι μ.... του έρθει του καθενός την λέει είτε επειδή του λείπουν τα 300-400-500-600€ το μήνα (που λείπουν σε όλους μας ) είτε επειδή η ομάδα του έχει ξεκινήσει καλά, είτε επειδή δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί αλλά πάνω από την υγεία μας δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Το λέω εγώ που πέρασα κιόλας τον ιό και πέρασα δυο εβδομάδες δύσκολες βάζοντας από την τσέπη μου 2τεστ δικά μου και 3 της οικογένειας μου έχοντας και έλλειψη ενός μήνα από την δουλειά μου και δεν εννοώ το ποδόσφαιρο.

Δυο εβδομαδες δυσκολες και είμαι 26 χρόνων. Υπάρχουν συνθήκες για να ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και λένε όλοι να ξεκινήσει και έχει μπει ταφόπλακα; ΕΛΕΟΣ !!! Τίποτα-κανένας έλεγχος δεν γίνεται και ούτε θα υπάρχει η προστασία που χρειάζεται. Εδώ στην Premier League έχουν κρούσματα και εμείς κοιτάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η διπροσωπεια σε όλο της το μεγαλείο. Καλά κάνουν και δεν το ξεκινάνε το πρωτάθλημα. Μπράβο κύριε Κουλούρη!!

Εσεις που λέτε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το ερασιτεχνικό κάθε μέρα τεστ στην προπόνηση αντέχετε ;; Άντε με τις μ.... Όλοι έχουμε ανάγκη τα λεφτά και σε κάνεναν δεν περισσεύουν. Όλοι κάνουμε δυο δουλειές για να ανταπεξελθουμε. Ας κοιτάξουμε που έχουμε αλλάξει τις ζωές μας και έχει χαθεί το χαμόγελο μας και το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και του χρόνου. Καλή χρόνια σε όλους !!!

koulouris dimitris

Κουλούρης: «Αδύνατον να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα όταν χάνονται τόσες ζωές καθημερινά»

Πρόκειται για έναν παράγοντα πότε τελευταία χρόνια στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας έχει κάνει μεγάλη επένδυση.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου είναι τεράστιας εμβέλειας για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος, με τους τελευταίους να έχουν αλλάξει το επίπεδο της ομάδας. Αποκορύφωμα μάλιστα αποτελεί η περσινή άνοδος της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ. Και αν κάποιος δεν έχει καταλάβει για ποιο πρόσωπο μιλάμε, φυσικά αναφερόμαστε στον Δημήτρη Κουλούρη τον γνωστό επιχειρηματία που αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το τι βιώνει η χώρα μας δεδομένου ότι η ενασχόληση του έχει να κάνει με τον τομέα της υγείας, ο γνωστός παράγοντας μίλησε στο soccerlive για την καλύτερη λύση που πρέπει να παρθεί όσον αφορά τα πρωταθλήματα της Αθήνας.

Αναλυτικά

"Σε σχέση με αυτό που περνάμε το αν θα γίνει πρωτάθλημα ή όχι είναι το λιγότερο. Δεν είναι και τόσο σημαντικό για τη ζωή μας. Βλέπουμε ότι πεθαίνουν συνάνθρωποι μας καθημερινά και τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Άλλωστε μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να διακινδυνεύουμε  ζωές.

Και εμείς θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά κάτω από κανονικές συνθήκες. Εμείς είμαστε υπέρ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να επιστρέψουμε".

Σε ερώτηση για το πόσο λυπηρό είναι για έναν επιχειρηματία να βλέπει την επένδυση του να πηγαίνει χαμένη, ο ίδιος τόνισε: "

Πολύ λυπηρό είναι όμως το κυριότερο είναι η ανθρώπινη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερο στάδιο. Για κανέναν λόγο δεν διακινδυνεύεις ανθρώπινες ζωές.Ας πάει χαμένο ότι έχει γίνει. Τα λέω αυτά διότι είμαι ευαισθητοποιημένος λόγω της δουλειάς μου καθώς συνεργάζομαι με αρκετά νοσοκομεία".

Ερωτηθείς εάν προτίθεται να συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Άτταλο ο κ. Κουλούρης πρόσθεσε:

"Σαφέστατα θα συνεχίσουμε. Το ότι μια χρονιά ή δύο μπορεί να πάνε χαμένες δεν μας πτοεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον Άτταλο".

Στον επίλογο του έκανε τη δική του ευχή λέγοντας

"Μια είναι η ευχή. Να φύγει ο κορωνοϊός για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα". 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares