Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 21:38

Άγγελος Τσάμης: «Πρέπει να μπούμε πάλι στο γήπεδο που είναι η ζωή μας»

Ο Άγγελος Τσάμης έχει περάσει από πολλές ομάδες και πλέον βρίσκεται στη Γ’ Εθνική και τον Α.Ο. Μυκόνου. Ο πολύπειρος γκαρντ τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία δεν υπάρχει δράση στα πρωταθλήματα, ενώ χαρακτήρισε ως καταστροφή αυτό που συμβαίνει στον μπασκετικό κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Τσάμης στο Eurohoops:

Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. πρόκειται για έναν αθλητικό διαχωρισμό που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει .Όσοι είναι στην Α1 παίζουν κανονικά, με βάση τα πρωτόκολλα και από την Α2 και κάτω πρέπει να συμβεί το ίδιο. Να ακολουθήσουν όλοι δηλαδή το ίδιο πρωτόκολλο και να γίνουν οι αγώνες. Τώρα όμως δεν γίνεται τίποτα. Ενώ η κατάσταση καλυτερεύει και στην Ευρώπη γίνονται παντού όλες οι λίγκες και όλες οι κατηγορίες, Μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει οι αγώνες.

Πλέον τα τεστ είναι πολύ οικονομικά και μπορούν οι παίκτες να πληρώνουν ακόμα και μόνοι τους τα έξοδα για αυτά. Αυτό δεν το έλαβαν υπόψιν και άφησαν στο έλεος του Θεού τους αθλητές. Κάποιοι μας λένε ερασιτέχνες, επειδή πολλοί έχουν πρωινές δουλειές και έχουν από εκεί το μεγαλύτερο κομμάτι του εισοδήματός τους, αλλά άλλοι ζούνε αποκλειστικά από το μπάσκετ. Αυτό συνέβη και πέρσι στην Α2 που μάλιστα πολλές ήταν οι ομάδες που δεν πλήρωσαν.

Αυτό που συμβαίνει είναι καταστροφή. Πέρσι που ανέβηκαν οι ομάδες μέχρι και την 8η θέση όμως, δεν είπε κανείς τίποτα. Δεν αμφιβάλω ότι είναι δύσκολη κατάσταση και θα είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά πρέπει να μπούμε πάλι στο γήπεδο που είναι η ζωή μας. Πρέπει όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν και να συνδράμουν, είτε οικονομικά είτε έστω λειτουργικά. Αυτή είναι η άποψή μου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares