Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 12:19

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: Η ΑΕ Μυκόνου είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία

Στην ΑΕ Μυκόνου φέτος η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική αφού το νησί πλέον έχει μια ομάδα στην Γ' Εθνική η οποία αποπνέει υγεία και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Αφού συσπειρώθηκαν αρκετά πρόσωπα που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό του νησιού, ο προγραμματισμός ήταν δεδομένο ότι θα γίνονταν κάτω από μεθοδικότητα και οργάνωση.

Έτσι στο σύλλογο εντάχθηκαν ποδοσφαιριστές με αξία που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ένας εξ αυτών ήταν ο αμυντικός, Δημήτρη Παναγιωτόπουλος.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε στο λόγο που μετακινήθηκε στο σύλλογο το προηγούμενο καλοκαίρι λέγοντας: "Επέλεξα την Μύκονο γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα όσον αφορά τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην διοίκηση. Είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία η οποία παράλληλα διαθέτει πολύ καλό προπονητή ο οποίος έχει όρεξη για δουλειά και διάκριση".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου στον 6ο όμιλο λέγοντας: "Η πορεία της ομάδας δεν είναι καλή με βάση το υλικό που διαθέτει. Δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θέλαμε όμως ειχαμε χρόνο να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση εάν δεν υπήρχε η διακοπή". 

Για τις ομάδες που βλέπει ως φαβορί ο ίδιος τόνισε: "Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση το καλοκαίρι θα απαντούσα ότι φαβορί είναι η Μύκονος. Βέβαια συμμετέχουμε σε έναν αμφίρροπο όμιλο με πάρα πολύ καλές ομάδες ιστορικές όπως η Ηλιούπολη, ο Πανιώνιος, η Προοδευτική που μόνο λόγω ονόματος συγκαταλέγονται στις ομάδες που πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό". 

Panagitopoulos dimitris

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares