Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 15:41

Το αντίο του Εθνικού στον Μανώλη Βαμβακούση

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Πειραιά εκφράζει τα συλλυπητήρια της και αποχαιρετά τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, Μανόλη Βαμβακούση, που είχε υπηρετήσει τον σύλλογο επί σειρά ετών και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. θρηνεί την απώλεια του Μανώλη Βαμβακούση από την κυανόλευκη οικογένεια και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της στους οικείους του. Ο Μανώλης Βαμβακούσης γεννημένος το 1955 υπήρξε πρωτοπόρος εκπρόσωπος του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ Εθνικής.
Ήρθε από τη Σύρο στον Πειραιά σε ηλικία μόλις 17 χρονών και φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού από το 1972 έως το 1986. Ήταν επίλεκτο μέλος των σπουδαίων ενδεκάδων του Εθνικού κατά τις δεκαετίες του 1970 και 1980.
Δυναμικός πλάγιος μπακ ο Μανώλης Βαμβακούσης είχε συνολικά 178 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική, σκόραρε 3 γκολ και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Εθνικού.
Το 1986 επέστρεψε στη Σύρο και έπαιξε με την ομάδα της Άνω Σύρου στην τότε Δ΄ Εθνική.
Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού εύχεται να’ ναι ελαφρύ το χώμα για τον Μανώλη και ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας που ο ίδιος προσέφερε τις υπηρεσίες του με αγάπη και αυταπάρνηση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares