Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 17:51

Διονύσης Πλαστουργός: Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο

Ο Πανναξιακός άλλαξε μετά από 6 χρόνια κατηγορία και σιγά-σιγά αρχίζει και μπαίνει στο... πνεύμα της.

Από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική η Κυκλαδίτικη ομάδα, έχουν αλλάξει πολλά, ωστόσο άπαντες στις τάξεις του συλλόγου δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν με κάθε στόχο προκειμένου η ομάδα να πετύχει την παραμονή. 

Ένας από τους παίκτες που μετακινήθηκαν φέτος στο νησί της Αριάδνης είναι ο Διονύσης Πλαστουργός ο οποίος παραχώρησε μίνι συνέντευξη για τα όσα έχει συναντήσει στο σωματείο.

Αναλυτικά:

-Γιατί επέλεξες τον Πανναξιακό;

"Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας καθώς και η δυναμική και η αγάπη του νησιού για την ομάδα με έκανε να απαντήσω θετικά πράγμα που με επιβεβαιώνει μέχρι σήμερα".

-Πως κρίνεις την πορεία αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές;

"Η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως ακριβώς της άξιζε τα δυο πρώτα παιχνίδια άλλα ήμουν σίγουρος και εγώ και όλοι στο στρατόπεδο μας ότι αυτό θα αλλάξει όπως και έγινε. Μέσα στη Μάρκο ήμασταν ο πραγματικός Πανναξιακος και πήραμε τους 3 βαθμούς και πιστεύω ότι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

-Το σενάριο που φουντώνει έχει να κάνει με την οριστική διακοπή. Η αποψη σου;

"Όπως όλοι μας αρχικά, θέλουμε να τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε υγιείς. Ωστόσο νομίζω ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και ένα τέτοιο σενάριο είναι εφιαλτικό για όλους μας ποσό μάλλον για εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο όπως και για τον απλό κόσμο που τον απορροφά από τα προβλήματα του".

-Τι στόχο έχει η ομάδα;

"Στόχος της ομάδας ειναι αρχικά να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να εξασφαλίσουμε οσο πιο γρήγορα μπορούμε την παραμονή στην κατηγορία η οποία για να επιτευχθεί χρειάζεται να κάνουμε πρωταθλητισμού".

-Ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για την άνοδο;

"Σίγουρα βάση ιστορίας το μεγαλύτερο όνομα και η ομάδα που η ιστορία της δεν συνάδει με την κατηγορία είναι ο Πανιώνιος, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε οτι δεν μπορεί να ανεβεί κατηγορία αν και κατά την γνώμη μου έχει μια πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η Ηλιούπολη είναι ένα από τα φαβορί ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να ξεγράψει ομάδες με ιστορία όπως η Προοδευτική, ο Εθνικός η ο Φωστήρας καθώς και ομάδες έκπληξη διότι το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και θεωρώ η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη σοβαρότητα θα είναι εκείνη που θα κερδίσει την άνοδο".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares