Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 19:26

Κατσικογιάννης: Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στην επανέναρξη

Μπορεί κατά πολλούς το επίπεδο της Γ' Εθνικής να έχει πέσει καθώς αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές απορροφούνται από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ωστόσο, υπάρχουν ομάδες που κάνουν υπερβάσεις.

Μια από αυτές είναι η Μαρκό η οποία και φέτος κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιόμαχο που ναι μεν ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματα του, αλλά δείχνει ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.

Απόδειξη αποτελούν οι μεταγραφικές προσθήκες των πρασίνων, με τον Γιώργο Κατσικογιάννη να αποτελεί μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο αμυντικό μέσο όπου αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα.

Αναλυτικά:

  • Γιατί επέλεξες να μετακινηθείς στη Μαρκό;

"Επέλεξα να μετακινηθώ στη Μαρκό γιατί ρώτησα και έμαθα και αμέσως κατάλαβα ότι πρόκεται για ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο. Η Μαρκό αποπνέει υγεία κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή".

  • Που οφείλεται το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας;

"Το μέτριο ξεκίνημα θα έλεγα ότι οφείλεται στο παράγοντα τύχη που πρέπει να έχεις κιόλας στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε καθαρά να είχαμε κερδίσει το Μοσχάτο, και τελικά μείναμε στην ισοπαλία. Στο δεύτερο με τη Μύκονο μέχρι να μείνουμε με δέκα παίχτες στο 40' υπήρχε πάλι μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήμασταν εμείς έχοντας δυο κλασσικές ευκαιρίες. Όταν όμως μένεις με δέκα παίχτες και όταν ένα ματς δε μπορείς να το κερδίσεις κοιτάς τουλάχιστον να μη το χάσεις. Έτσι μείναμε και εκεί στην ισοπαλία. Στο τρίτο ματς με το Πανναξιακο θεωρώ ότι ήμασταν πολύ κακοί. Έχουμε όμως πολύ καλή ομάδα και θεωρώ όταν με το κάλο ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα πάμε την ομάδα πιο ψηλά".

  • Σε έναν τόσο απαιτητικό όμιλο, τι στόχος μπορεί να είναι εφικτός για την Μαρκό;

''Ο στόχος της ομάδας είναι να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει Δε μας αρέσουν τα μεγάλα λογία''.

  • Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

''Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι πολύ δύσκολο καθώς διαθέτει ιστορικές ομάδες και ειδικά ο όμιλος μας είναι θα έλεγα πολύ ανταγωνιστικός''.

  • Η περσινή χρονιά για το Αιγάλεω θεωρείς ότι ήταν επιτυχημένη;

''Η περσινή χρονιά για το Αιγάλεω θα έλεγα ήταν αποτυχημένη γιατί άλλους στόχους είχαμε θέσει στην αρχή της προετοιμασίας (την άνοδο) και άλλοι μας βγήκαν στο τέλος. Θεωρώ όμως έγιναν πολλά λάθη από την αρχή της χρονιάς και αλλάξαμε και τρεις προπονητές όπου ο καθένας είχε τη δική του φιλοσοφία''.

  • Ένα σχόλιο για τον προπονητή σας Λουκά Καραδήμο.

"Με τον coach έχουμε συνεργαστεί σε τρεις ομάδας. Στην Καλλιθέα, στο Αιγάλεω και τώρα στη Μάρκο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρα από πολύ κάλος προπονητής με πολύ καλή φιλοσοφία που έχουν λίγοι στην Ελλάδα, είναι και πολύ κάλος άνθρωπος με... μπέσα, στοχείο που λίγοι προπονητές το έχουν στη χώρα μας''.

  • Μια πανδημία που έχει τόσο αλυσιδωτές εξελίξεις, πόσο μπορεί να επηρεάσει έναν ποδοσφαιριστή;

"Αυτή η πανδημία σίγουρα μας επηρεάζει πολύ όλους μας. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο αλλά με ολόκληρη την κοινωνία. Από εκεί και πέρα, πάνω που είχαμε ξεκινήσει το καθημερινό μας πρόγραμμα με προπονήσεις και αγώνες, δυστυχώς μας αφήνει πάλι πολύ πίσω".

  • Από ποια ομάδα έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις;

''Τις καλύτερες αναμνήσεις πέρα από τον Ολυμπιακό, τις έχω και από την ομάδα του ΟΦΗ οπού έκατσα 1,5 χρόνο στο Ηράκλειο και πανηγύρισα την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα''.

  • Πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει στην πορεία σου ο πατέρας σου;

''Έχει παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο ο πατέρας μου στην καριέρα μου. Αυτός με μεγάλωσε με μια μπάλα, τον συμβουλεύομαι πάντα και ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε οτιδήποτε χρειαστώ''.

Το πέρασμα από τον Ολυμπιακό πριν φτάσεις στην α' ομάδα πως ήταν;

"Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τους αγώνες προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρω να φτάσω ως την πρώτη ομάδα και θα έλεγα ότι είμαι ευλογημένος από το Θεό που έπαιξα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με τόσο αξιόλογους συμπαίκτες".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares