Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 19:57

Σμυρνής: Από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει στην καριέρα μου η ΑΕ Πάρου

Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου, όποια και εάν είναι αυτή, τότε θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος για τα πάντα.

Ο Λεωνίδας Σμυρνής όχι απλά δεν το μετάνιωσε που άφησε την κοσμική Αθήνα και το πρωτάθλημα της για το αντίστοιχο των Κυκλάδων, αλλά αισθάνεται δικαιωμένος με τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής ως προπονητής της ΑΕ Πάρου.  

Από θέμα οργάνωσης, συνθηκών, συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών και παραγόντων, όλα λειτουργούν στην εντέλεια σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο κόουτς όπου μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πανδημία λέγοντας:
“Νομίζω πως είναι αναπόφευκτο αυτό που συμβαίνει. Είναι παράξενο, δεν το περίμενε κανείς, αλλά με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε. Από τη φύση μου επειδή είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας γιατί η ζωή όλων εμάς είναι το γήπεδο. Αυτό είναι η προσδοκία μου και η ευχή μου. Οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τις πολιτείας και ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στον αθλητισμό''.

-Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει αυτούς τους μήνες από την παραμονή του στην Πάρο, ο κ. Σμυρνής πρόσθεσε
 ''Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ήδη έχω εγκλιματιστεί 100%. Η ομάδα είχε βρει ένα πολύ καλό ρυθμό, ενώ για τους ποδοσφαιριστές έχω να πω τα καλύτερα, διότι δεν περίμενα να βρω τόσο εξαιρετικούς χαρακτήρες. Τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή της προετοιμασίας ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχαν κάποια παιδιά, αλλά μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, λύθηκε και αυτό το θέμα και λειτουργήσαμε εξαιρετικά. Το νησί μ' αρέσει και είμαι ευχαριστημένος και από την πλευρά της διοίκησης που κάνει ό,τι μπορεί για να δουλεύει η ομάδα σε υψηλά στάνταρ. Μπορώ να πω οτι είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει στην καριέρα μου''.

-Ερωτηθείς εάν παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Αθήνας δήλωσε
''Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το παρακολουθούσα. Και επειδή μιλάω με πολύ κόσμο, έχω γνώση του τι γίνεται κάθε Κυριακή. Μιλάω με τις ομάδες που είχα διατελέσει προπονητής και είμαι πεπεισμένος ότι είναι το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ελλάδας''.

-Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, ο κόουτς δήλωσε
''Αυτό θα γίνει οπωσδήποτε. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι καλά στην ΑΕ Πάρου. Θέλω να μείνω στο νησί και στην ομάδα. Εφόσον είναι καλά τα πράγματα, θα εξαντλήσω το περιθώριο της συμφωνίας, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστρέψω γιατί η οικογένεια μου βρίσκεται στην πρωτεύουσα''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares