Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 11:35

Βασίλης Γούργουλης: Οι πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. βάσει νόμου δικαιούνται διπλώματα UEFA [vid]

Μετά την τοποθέτηση του καθηγητή ΤΕΦΑΑ κου Γούργουλη Βασίλη για τα δικαιώματα των κατόχων του πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών, ήρθε η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕΠΠΠΕ).

H τοποθέτηση του καθηγητή κ. Βασίλη Γούργουλη

Στους πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α. με κύρια ειδικότητα ποδοσφαίρου, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ, πρέπει να χορηγείται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή U.E.F.A. A'.

Δεν είμαι "άνθρωπος" του ποδοσφαίρου, αλλά ... "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, ... περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου".

Η γνώση του νομικού καθεστώτος είναι σημαντική και είναι το «όπλο» μας!

Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία για τους πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α. ως προπονητές ποδοσφαίρου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΕΠΠΠΕ:

Με αφορμή την τοποθέτηση του καθηγητή κου Γούργουλη Βασίλη

για τα επαγγελματικά δικαιώματα του προπονητή ποδοσφαίρου και το νομικό πλαίσιο το όποιο τα κατοχυρώνει, αναφέρουμε ως Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕΠΠΠΕ) ότι όλες οι ως τώρα, τόσο συζητήσεις όσο και οι ένδικες ενέργειες μας, βασίζονται ακριβώς σε αυτούς τους νόμους και τις υπουργικές αποφάσεις.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα τόσο τα ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), οι καθηγητές των ειδικοτήτων και η έλλειψη ενός ουσιαστικού φορέα που θα μας εκπροσωπεί και θα ενημερώνει, μας οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση των τίτλων μας, κάτω από τις βαρύγδουπες αλλά αβάσιμες νομικά έννοιες περί «αυτοδιοίκητου» και άλλων συναφών…

Για αυτό ιδρύθηκε η ΠΕΠΠΠΕ, φορέας που εκπροσωπεί τους απόφοιτους ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής στην ειδικότητα ποδοσφαίρου, τον Μάρτιο του 2018, για να δώσει φωνή και λύση στα χρόνια προβλήματά μας.

Η περίφημη ολιστική μελέτη της uefa εάν εφαρμοστεί από τον κο Αυγενάκη σε ότι αφορά τους προπονητές, έτσι όπως άφησε να εννοηθεί, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη απαξίωση και υποβάθμιση Πανεπιστημιακών τίτλων η οποία θα είναι χειρότερη και από αυτή που επιχείρησε ανεπιτυχώς ο προκάτοχος του ο κος Βασιλειάδης το 2018.

Η Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος, που κατέχουμε, αποτελεί ευνοήτως εντός της χώρας μας τον Ανώτατο προπονητικό τίτλο, βάση του συντάγματος και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ως εξειδικευμένοι απόφοιτοι Ανωτάτου κρατικού ιδρύματος δυναμεθα να ασκήσουμε το επάγγελμα μας, σε επίπεδο επαγγελματικό, και μετά από πέντε χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης να μας απονέμεται το uefa pro.

Η οποιαδήποτε νύξη ή αναφορά από την uefa ή η προσπάθεια αλλαγής της κείμενης νομοθεσίας από τον κο Αυγενάκη, περί εξομοίωσης Πανεπιστημιακών τίτλων με πιστοποιήσεις ημερών uefa b ή a, οι οποίες μας οδηγούν στον ερασιτεχνισμό και στην πλήρη απαξίωση των πτυχίων μας, είναι ανήθικη, αντισυνταγματική και θα μας βρει απέναντι τόσο εμάς όσο και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή κοινότητα όπως ακριβώς συνέβη με προκάτοχους του.

Ο αποκλεισμός εξειδικευμένων και νόμιμων επαγγελματιών την τελευταία 20ετια στο χώρο του ποδοσφαίρου, είχε καταστροφικά αποτελέσματα, τα όποια τα διαπιστώνουμε καθημερινά.

Κάθε ενημέρωση και τοποθέτηση, όπως αυτή του κου καθηγητή, είναι ουσιαστική και το ίδιο πρέπει να πράξουν και άλλοι ομότιμοι του, προς ενημέρωση και αποκατάσταση του δικαίου και της αληθείας, καθώς και ως προς την γνωστοποίηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares