Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 10:41

Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός για τα γήπεδα Κύθνου και Τήνου

Με την έγκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δρομολογούνται και επίσημα τα έργα για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων της Τήνου και της Κύθνου.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της περιφέρειας, αναφέρει: Δύο ακόμη γήπεδα ποδοσφαίρου στην Τήνο και την Κύθνο εκσυγχρονίζονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος συντήρησης και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, που υλοποιεί σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεδρίασε χθες, Παρασκευή, με τηλεδιάσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενέκρινε τη σύναψη δύο Διαβαθμιδικών Συμβάσεων  μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων  Τήνου και Κύθνου, για την υλοποίηση των έργων  «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Τήνου», και «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Κύθνου», αντίστοιχα, συνολικού προϋπολογισμού  67.300,00 ευρώ έκαστο.

Το αντικείμενο των δύο Διαβαθμιδικών Συμβάσεων  αφορά την ανάληψη από την Περιφέρεια της αρμοδιότητας εκτέλεσης των αντίστοιχων έργων, δηλαδή εκπόνηση μελέτης, αδειοδότηση, δημοπράτηση, υπογραφή σύμβασης και παράδοση σε λειτουργία στον οικείο Δήμο.

Η Περιφέρεια, εκτός από φορέας υλοποίησης είναι και φορέας χρηματοδότησης. Τα δύο έργα  θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, από τον κωδικό «Συντηρήσεις Επισκευές χώρων αθλοπαιδιών και αθλητικών εγκαταστάσεων νησιών Π.Ε. Κυκλάδων».

Η αρμοδιότητα συντήρησης και διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων παραμένει στους Δήμους Τήνου και Κύθνου.

Σκοπός των Διαβαθμιδικών Συμβάσεων είναι η δημιουργία ολοκληρωμένων χώρων αθλοπαιδιών, με δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι δύο  Διαβαθμιδικές  Συμβάσεις ισχύουν από την ημέρα της υπογραφής τους από τα συμβαλλόμενα μέρη και έχουν χρονική διάρκεια δώδεκα μήνες με δυνατότητα παράτασης.

Στην ίδια συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση των όρων δημοπράτησης των δύο έργων.

Το Γραφείο Τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares