Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 21:26

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος της ΕΠΣΛ υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ

Μετά από 30χρόνια ενασχόλησης του με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρόπουλος θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Ψαρόπουλος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, πρόεδρος της επιτροπής της Γ΄ Εθνικής και πολλών άλλων επιτροπών, κατέχοντας θέσεις κλειδιά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ είναι ο μοναδικός για την ώρα υποψήφιος για την προεδρία, άρα και ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου.

Όσο για την υποψηφιότητά του δήλωσε αρχικά: «Η ιδέα για να είμαι υποψήφιος ήταν μεταξύ συναδέλφων που ήμασταν στο ΔΣ της ΕΠΟ που απέρχεται. Πολλοί είναι προβληματισμένοι και πολλοί πρόεδροι Ενώσεων έχουν καταλάβει ότι έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο που δεν πάει άλλο. Είναι η συνηθισμένη φράση που ακούς από συναδέλφους. Αν δεν ήθελαν οι Ενώσεις ούτε ο Σαββίδης, ούτε ο Μελισσανίδης θα μπορούσαν να επιβάλλουν την άποψή τους»

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Ψαρόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης διατηρούν άριστες σχέσεις και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί στενά για θέματα που αφορούν το νησιωτικό ποδόσφαιρο, πράγμα του αναμένεται να γίνει και στο μέλλον.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί διακρίνονται οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των νησιωτικών ενώσεων σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο sportcyclades.

PROEDROI ENOSEON  

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Σταύρος Ψαρρόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον συνεργάτη του "SL" Γιώργο Μαρμαλέκα, με αφορμή την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares