Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 14:50

Κοντά σε Ζορμπά το Μοσχάτο

Μια σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει το Μοσχάτο όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ομάδας, Στέφανος Φαναρίτης. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Παναγιώτη Ζορμπά προκειμένου να ενισχύσουν περισσότερο το δυναμικό τους.

Ασφαλώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις αφού έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ με τις φανέλες της Κέρκυρας και του ΟΦΗ.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Φαναρίτη

Σήμερα η ΑΕΜ έχασε δίκαια. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απέδειξε ότι φέτος ο στόχος της δεν είναι απλά η παραμονή της στην κατηγορία η ένα καλό πλασάρισμα... Ο στόχος φέτος είναι πολύ υψηλότερος και δεν είναι απλά ευχολόγιο. Έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μπορεί να είναι εφικτός. Η διοίκηση δεν έκανε εκπτώσεις και πήρε ότι καλύτερο υπάρχει...άρα στερεύουν ανάλογα και οι δικαιολογίες...Για όλους.... Αυτή η εικόνα δεν συνάδει με την ιστορία μας. Δεν με ενοχλεί καμία ήττα αρκεί να έχει προηγηθεί μια προσπάθεια... Τέτοια δεν υπήρχε σήμερα δυστυχώς. Επαγγελματίας δεν γίνεται κανείς μόνο από μια καλή ανταμοιβή...αν δεν συνοδεύεται και από επαγγελματική νοοτροπία... Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τους Μοσχατιώτες που στενοχωρήσαμε σήμερα... (Άλλωστε κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και κάποιος πρέπει να αναλάβει και καμμία ευθύνη...) Όχι από όλους, φυσικά όχι από εκείνους που χαίρονται πνιγμένοι στην μιζέρια και την ποδοσφαιρική μισαλλοδοξία τους... Σε αυτούς ποτέ δεν θα κάνουμε την χάρη... Γέλασε σήμερα το χειλάκι τους αλλά θα είναι και η τελευταία φορά... Το Μοσχάτο και η ΑΕΜ είναι σε άλλη τροχιά και σύντομα θα γίνει σε όλους αντιληπτό. Συνεχίζουμε καλωσορίζοντας τον Παναγιώτη Ζορμπά στην ομάδα μας... Και θα κάνουμε ότι άλλο χρειαστεί για να δούμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμαστε... Ότι χρειαστεί και με όποιο κόστος.... Όποιος φοβάται...πέφτει και κοιμάται... Για μένα η ΑΕΜ είναι πολύ παραπάνω από μια ομάδα.... Είναι η οικογένεια και το σπίτι μου. Just 4 your info....

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares