Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 18:06

Έμεινε στα… ρηχά η Α.Ε. Μυκόνου και 0-0 με τη Μαρκό [pics & vid]

Άλλοι δυο χαμένοι βαθμοί για την Α.Ε. Μυκόνου μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Μαρκό στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι είχαν την υπεροχή δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.


Μόλις στο 3’ είχαν την πρώτη τους με κεφαλιά του Σαλταμάρα που απέκρουσε ο Χαλκίδης. Οι ομάδα της Αθήνας με τη σειρά της δημιούργησε δυο επικίνδυνες φάσεις αμέσως μετά. Η πρώτη στο 5’ όταν ο Σάμιος έφυγε στην κόντρα άνοιξε όμως το κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Παλιούρας να τον προλάβει και να διώξει με τα πόδια. Έξι λεπτά αργότερα πάλι ο Σάμιος έπιασε εξαιρετική κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕ Μυκόνου βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έδιωξε σε κόρνερ.


Στο 33’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Υψηλού από καλή θέση μετά από σέντρα του Δωματά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 41’ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε ο Ηρακλής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με 10 παίκτες.
Στην επανάληψη παρά το γεγονός της αριθμητικής τους υπεροχής οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Χαλκίδη. Οι παίκτες της Μαρκό ήταν άριστα στημένοι αμυντικά και κράτησαν σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας. Ουσιαστικά οι Μυκονιάτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή στο 80’ σε ένα σουτ του Καλτσά που κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκίδη και στο 90’ όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το δυνατό σουτ και ο Λεσάι δεν πρόλαβε για λίγο να τη σπρώξει στο άδειο τέρμα.


ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκέντζος): Παλιούρας, Μπανούσης, Μπαλομένος, Τοπάλ, Καλτσάς, Δωματάς, Σαλταμάρας, Αχείμαστος (46’ Κωνσταντινίδης), Υψηλός (60’ Ντόγος), Λεσάι, Κάρδαρης (80’ Κουγιός)


Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ (Καραδήμος): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Δημακάκος, Ηρακλής, Θεοδώρου, Κατσικογιάννης (85’ Δρόσης), Μακρίδης (75’ Τσεβάς), Γκεμίσης, Σάμιος, Σκόρβος, Καρυτινός (46’ Μπακαδήμας)

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα καθώς και όλη η ζωντανή κάλυψη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares