Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:27

Πανναξιακός, Sportcyclades και Cyclades Stream μαζί στη Γ΄Εθνική

Ήταν Μάιος  του 2014 όταν ο Κώστας Καρελέμογλου πέτυχε το τελευταίο εντός έδρας γκολ του Πανναξιακού στην Γ΄Εθνική κόντρα στον Περαμαϊκό και το sportcyclades.gr ήταν εκεί.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 στις 14:30, ο Πανναξιακός επιστρέφει στην έδρα του για αγώνα Εθνικής κατηγορίας. Αντίπαλος ο Χαραυγιακός και το sportcyclades.gr θα είναι και πάλι εκεί.

Αυτή τη φορά με πολύτιμους συνεργάτες την εταιρία Cyclades Stream του Γιώργου Δεουδέ και την φιλόδοξη διοίκηση του Πανναξιακού.

Ο Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν αντάξιο της ιστορίας του Πανναξιακού και των ομάδων που θα αντιμετωπίσει. Καλούμε του επιχειρηματίες να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από την μετάδοση που θα προβάλλεται παράλληλα σε όλα τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή πορεία στην ομάδα της Νάξου.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση του Pannaxiakos tv.
Αποκλειστικός διαχειριστής των πνευματικών δικαιωμάτων των αγώνων της ομάδας μας θα είναι πλέον ο ίδιος ο Πανναξιακός και όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται live ταυτόχρονα από το κανάλι YouTube της ομάδας μας, τον επίσημο λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram καθώς και από το κανάλι του Sportcyclades στο YouTube.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρία Cyclades Stream
και τον Γιώργο Δεουδέ καθώς και το σάιτ sportcyclades
και τον Σπύρο Μάκαρη για την βοήθεια τους στο εγχείρημα μας, καθώς η παραγωγή και η μετάδοση θα γίνει από την σύμπραξη και την βοήθεια των 2 εταιρειών αυτών.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares