Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 11:11

Μήλας: Πρώτη φορά ενωσιακός στην Άνδρο, ευχαριστούμε Μπελεγρίνη και Φρέρη

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς του πρωταθλήματος Κ-15 μεταξύ του Ανδριακού και των Κανονιέρηδων Σύρου που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 16/10 στην Άνδρο.

Ο αγώνας έγινε παρουσία του ενωσιακού προπονητή κ. Άκη Μπελεγρίνη, που έγινε ο πρώτος τεχνικός Μικτής ομάδας που επισκέφθηκε το νησί.

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Μήλας, ευχαριστεί τον κ. Μπελεγρίνη για την επίσκεψη του, όπως και τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, κ. Ειρηναίο Φρέρη.

Αναλυτικά:

Ως πρόεδρος της ομάδας του Ανδριακού ΟΦ. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες αλλά και τον προπονητή της Κ15 Δημοσθένη Μαγούλά για την σημερινή μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο τους Κανονιέρηδες Σύρου σε ένα πολύ απαιτητικό ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 με την ομάδα μας να ισοφαρίζεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επιπλέον θέλω θερμά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη Ειρηναίο και τον προπονητή της μεικτής ομάδας Κ15 Κυκλάδων κ. Μπελεγρίνη Άκη για την παρουσία του στην Άνδρο.

Είναι η πρώτη φορά που Ενωσιακός προπονητής επισκέπτεται την Άνδρο για να παρακολουθήσει παιχνίδι και παικτες του Ανδριακού και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας και το νησί ενώ αναμένουμε και τον έτερο προπονητή της μεικτής ομάδας Κ13 Κυκλάδων κ. Γατσέλο Βαγγέλη να μας επισκεφθεί με σκοπό τη στελέχωση των μεικτών μας ομάδων.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τα παιδιά και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Κ15 ΕΙΣΟΔΟΣ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares