Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 15:28

Γιατί ο Πανναξιακός, είναι τα παιδιά του!

Ένα άρθρο μέσα από το οποίο αποτυπώνεται ανάγλυφη η εικόνα της φιλοσοφίας που υφίσταται όλα αυτά τα χρόνια και έχει να κάνει με τη διαχρονική, διαπροσωπική σχέση των Ποδοσφαιριστών με τον Πανναξιακό, έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος της Νάξου.

Αναλυτικά:

Από το τοπικό στη Δ’, στη Γ’ και πάλι στο τοπικό. Και φέτος στη Γ’ Εθνική ξανά. Μία διαρκής μάχη για το καλύτερο, για να πρωταγωνιστεί η ομάδα, το νησί, να χαρεί ο κόσμος μας. Με χαρές, αλλά και με λύπες, με καλές και κακές στιγμές. Με δέκα ανθρώπους, με πέντε, με δύο, με έναν μόνο του να παλεύει για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να βρίσκεται εκεί που της αξίζει. Και πλέον, μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που την ενώνει η «τρέλα» για το σύλλογο.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, χωρίς τη «λάμψη» παραγόντων μεγάλων ΠΑΕ, που θυσιάζουν χρόνο, χρήμα, οικογενειακές στιγμές, ώρες εργασίας, για την μεγάλη τους αγάπη.

Το όραμα κοινό.

Τα παιδιά μας να είναι οι πρωταγωνιστές. Να είναι τα θεμέλια του οικοδομήματος. Να κάνουν περήφανο το σύλλογο, το νησί, τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό. Γιατί ποια είναι η ανταμοιβή μας; Να βλέπουμε τους αθλητές μας να προοδεύουν, να εξελίσσονται, να κάνουν το βήμα παραπάνω, να μας… θυμούνται όταν φτάσουν ψηλά και όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, τα οικονομικά σφιχτά, οι εγκαταστάσεις δεν καλύπτουν τις ανάγκες, η κρατική βοήθεια ανύπαρκτη. Οπότε μένει μόνο ένας τρόπος. Να αγωνίζεσαι!

Για όλα εκείνα τα παιδιά που ήταν εκεί στις δύσκολες στιγμές, στα τοπικά πρωταθλήματα, στα μεγάλα ταξίδια, τα παιδιά που δεν βιοπορίζονται από το ποδόσφαιρο, αλλά είναι εδώ για την ομάδα, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αγωνιστικών απαιτήσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

Για όλα εκείνα τα παιδιά που τρέχουν πρώτα στην προπόνηση μετά το σχολείο, που θυσιάζουν ελεύθερο χρόνο για το άθλημα που αγαπούν, που δεν ξέρουν από Σαββατοκύριακο, γιατί η ομάδα έχει ταξίδι εκτός, που δεν θέλουν να προστεθούν στη λίστα του «…πρωταγωνιστούσε στους νέους, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες στη συνέχεια και χάθηκε…», που ζητούν μία ευκαιρία να πετύχουν τα όνειρά τους. Για να είναι έτοιμα όταν χρειαστεί, να μπουν και αυτά στη «μάχη» της Γ’ Εθνικής.

Για όλα εκείνα τα παιδιά που στάθηκαν άτυχοι με ένα τραυματισμό και δεν βρίσκουν αγωνιστικό χρόνο για να επανέλθουν.

Για όλα τα παραπάνω, δημιουργήθηκε η αναπτυξιακή ομάδα του Πανναξιακού. Ο Πανναξιακός Β, ο οποίος ήδη άρχισε να μας δίνει χαρές, ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Και θα συνεχίσει να υπάρχει, για όσο χρειαστεί, υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Γιατί ο Πανναξιακός, είναι τα παιδιά του!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares