Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 16:12

Η κινηση fair play του Αλέκου Κουκά στο φιλικό Α.Ε. Μυκόνου – Πανναξιακός

To ζητούμενο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο η απόδοση των παικτών αλλά και η συμπεριφορά των παραγόντων των ομάδων για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Έτσι και στο φιλικό μεταξύ της Α.Ε. Μυκόνου με τον Πανναξιακό η κίνηση του προέδρου των γηπεδούχων Αλέκου Κουκά είναι άξια αναφοράς και από τις λεγόμενες μη συνηθισμένες.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου λοιπόν ο ισχυρός άντρας της Μυκόνου ζήτησε από τον διαιτητή να επιτρέψει την είσοδο παίκτη του Πανναξιακού, από την πλευρά του οποίου είχε αποβληθεί ο Κωστόπουλος στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι άλλωστε ήταν φιλικό και αυτό που ενδιέφερε τους δυο προπονητές ήταν να μετρήσουν τις δυνάμεις των ομάδων τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο μια μόλις εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο διαιτητής έκανε δεκτό το αίτημα και οι δυο αντίπαλοι παρατάχθηκαν και πάλι πλήρεις.

Αναμφίβολα η κίνηση fair play από την πλευρά του Αλέκου Κουκά αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το ευ αγωνίζεσθαι πρέπει να προάγεται εμπράκτως.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares