Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 22:21

Μοσχάτο: Λευκή ισοπαλία με καλή εμφάνιση απέναντι στον Ασπρόπυργο

Δείγμα θετικό για το Μοσχάτο που απέσπασε "λευκή" ισοπαλία κόντρα στον Ασπρόπυργο, της football league,στο ουδέτερο γήπεδο του Ακράτητου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων ,Ιωάννου και Βλάχος,ο πρώτος βασικος και ο δεύτερος ως αλλαγή .
Η αναμέτρηση, που χωρίστηκε σε τρια 30λεπτα , δεν είχε γρήγορο Ρυθμό στο πρώτο 20 λεπτό με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή ευκαιρία με σουτ έξω από την περιοχή που βρήκε εν ετοιμότητα τον Κραβαρίτη,ενώ η ΑΕ Μοσχάτου είχε δύο καλές στιγμές με τον Σουλελέ.
Με τον Ψυχογιό να γίνεται αλλαγή στο 27 για προληπτικούς λόγους.
Στη συνέχεια το Μοσχάτο βρήκε τροπο να απειλήσει με Κανελλόπουλο και Πασαλίδη οι προσπάθειες των οποίων δεν βρήκαν στόχο και κάπως έτσι μειναμε στο 0-0 με τους δύο προπονητές να βγάζουν συμπεράσματα εν όψει των υποχρεώσεων τους.
Θυμίζουμε ότι το Μοσχάτο ξεκινάει την επόμενη Κυριακή τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο της Γ Έθνικής με αντίπαλο τη Μαρκό εκτός έδρας.

ΑΕ Μοσχάτου: Κραβαρίτης Σταύρου Ζαχαράκης Φιαμέγκος Ιωάννου Κωνσταντίνου Χατζησωφρονιου Πασαλίδης,Γιακουμάκης Ψυχογιός Σουλελές.

Έπαιξαν και οι Σκιαθίτης Ζιώβας Κανελλόπουλος, Βλάχος,Ροκάι Ρέντι ,Νιζάμης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares