Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 22:21

Παίδων: Ανω Μερά - ΑΟ Μυκόνου (vid)

paidon-ano mera-mykonos-10-3-2012-1

Το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Μερας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Άνω Μεράς –ΑΟ Μυκόνου(2-4) κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λογω του ισχυρού ανέμου.

William Hill Sports Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα όμως η Άνω Μερα κόντρα στην ροη του αγώνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 9 'με γκολ του Ι. Ρουσουνελου. Η ομάδα του ΑΟΜ είχε άμεση απάντηση με ένα γκολ σπάνιας ομορφιας που σημείωσε στο 11' ο Α. Ναζος. Με την έναρξη του β ημιχρόνου η ομάδα της Άνω Μερας βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ του Ρ. Ντούρο. Ξανά άμεση απάντηση για τον ΑΟΜ δυο λεπτά αργότερα με γκολ του Α. Βλαχου στο 43'.

Ο Α. Ναζος στο 55' έβαλε την ομάδα του μπροστά για πρώτη φορά. Δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Αναστασίου έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση όταν απέκρουσε πάνω στην γραμμή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ι. Δημάκης δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα. Για την ομάδα της Άνω Μερας διακρίθηκαν οι I. Ρουσουνελος, Ν. Ναζος και Γ. Βαλσάμης. Για την ομάδα του ΑΟΜ οι Α. Τσεκος , Α. Ναζος και για ακόμη ένα αγώνα MVP o Π. Πάπα!

 

paidon-ano mera-mykonos-10-3-2012-2

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται πολύ κοντά στο Final Four του παιδικού πρωταθλήματος.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ε. Αρμακολα.

A.Σ Άνω Mερα (Βαλσάμης) Κατραντζοπουλος, Ξεναριος, Βαλσάμης, Τσελαι, Ρουσουνελος, Ηλιάδης, Κιουσης, Τσιπουργιανης, Ντούρο, Ναζος, Δημα.
ΑΟ Μυκόνου (Συριανός) Λόλας, Δρακοπουλος, Αναστασίου, Δαμαι, Κολιουλης, Τσεκος, Ναζος, Πάπα, Λυκουρης, Βλαχος, Βερωνης.

Επιμέλεια: Θάνος Νάζους

Λήψη φωτογραφίας: Ειρήνη Παππά

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares