Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 11:58

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Κορθίου. 1-0 την Υδρούσα

kor8i-ydrousa-10-3-2012-1

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία δεκάτη μέρα του πρωταθλήματος για να γευτεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ τη χαρά της νίκης με 1-0 επί της συμπολίτισσας ΥΔΡΟΥΣΑΣ.

Οι περίπου τριάντα φίλοι του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου παρακολουθήσαμε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, έναν αγώνα που βασίστηκε κυρίως στη δύναμη και κατά διαστήματα με καλή μπάλα σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

kor8i-ydrousa-10-3-2012-2

Το 1ο ημίχρονο…

andros-nikos-kaloyerasΙσοδύναμοι οι αντίπαλοι, δυο ομάδες που προσπαθούν να κτίσουν αξιόμαχα σύνολα με αγάπη για τον αθλητισμό , αλλά πιέζονται αφόρητα από τις σημερινές οικονομικές συνθήκες όπως όλοι μας άλλωστε, ξεκίνησαν το παιχνίδι δυνατά με την ΥΔΡΟΥΣΑ να έχει τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά όπου και απείλησε στο 5΄ με τον Λαβδα την εστία του Γλυνου.

Στο 9΄ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ με τον Ζαγοραίο που έπιασε ένα πολύ καλό σουτ από τα πλάγια και από δεξιά.

Στο 16΄ ο Σφαελος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όταν κεφαλιά που έπιασε από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στα χέρια του σωστά τοποθετημένου Γλυνου.

Μοναδική υπήρξε και η ευκαιρία του Ζαγοραίου να ανοίξει το σκορ στο 19΄ όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από την εστία του Τσιαμαλου, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν κακό.

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 22΄ηταν η σειρά της ΥΔΡΟΥΣΑΣ με ένα καλό σουτ του Βιδάλη και μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 26΄ μεταφερόμαστε στα καρέ των φιλοξενούμενων όπου ένα αρκετά καλό σουτ του Μουτσαϊ (ΑΣΤ) έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσιαμαλος (ΥΔΡ).

Στο 45΄ειχαμε μια μικροενταση χωρίς να δοθεί συνέχεια, όταν η ΥΔΡΟΥΣΑ κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση με την εκτέλεση του οποίου έληξε και το ημίχρονο.

Το 2ο ημίχρονο είχε γκολ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως πεσμένα με κακό θέαμα στο πρώτο του δεκάλεπτο, όπου και αποβληθεί ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ κ. Μπενάς.

Η φάση του γκολ ήρθε στο 66΄ όταν ύστερα από άψογη κυκλοφορία της μπάλας ο Τηνιακός βρέθηκε στη μικρή περιοχή όπου και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ΥΔΡΟΥΣΑΣ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε έναν ωραίο αγώνα με ευκαιρίες και για τους δυο μονομάχους, με άξιο νικητή τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ και που σίγουρα θα μπορούσε και άλλος κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο.

Αρκετά καλή χωρίς λάθη και προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Ζαράνη και Βαρδακαστανη.

ydrousa-2012-sto-kor8i

Αστέρας Κορθίου: (Μπενάς), Γλυνός, Μανέτας, Γκριμάνης, Κόντης, Γισδάκης, Τηνιακός, Μπενάς, Σκόρδος, Ζαγοραίος, Μουτσάϊ, Μουτάφης. Αν. Υδραίος

ΑΟ Υδρούσα: (Σφαέλος), Τσιάμαος, Θωμάς, Βλάμης, Χέλμης, Κωνσταντής, Μαμάης, Βιδάλης, Σφαέλος, Λάβδας, Μανδαράκας, Γιαννακαρώνης. Αν. Χέλμης Μ.

 

Σημειώσεις:

Είναι επιθυμία του προπονητή του κ. Μπενά να μη φωτογραφίζεται η αρχική ενδεκάδα του Αστέρα Κορθιου

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares