Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:15

Γιώργος Πασιάκος: Ισχυρό το κίνητρο να δουλεύω με ταλέντα

Μεθοδική και συνεχόμενη είναι η προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα του ΑΣ Ίου, που προπονούνται καθημερινά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό των οδηγιών του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Πασιάκος, με σπουδές στη Γερμανία στις Κατασκευές Υποδομών, και παράλληλα σπουδές προπονητικής ποδοσφαίρου, έχει φέρει στα τμήματα του συλλόγου νέο αέρα, με την συμβολή βέβαια και του Θοδωρή Καραβά, αλλά και του βοηθού Νίκου Κωστόπουλου.

ΠΑΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 1

Στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε στο S.C. ως προπονητής του ΑΣ Ίου, ο κ. Πασιάκος, επισήμανε την νέα νοοτροπία που θέλει να περάσει στον σύλλογο: «Θέλουμε ο ΑΣ Ίου να γίνει αθλητικό σχολείο. Ρίχνουμε το βάρος μας σστην φυσική κατάσταση και μετά σε τακτικά κομμάτια».

Όσο αφορά την δική του παρουσία, φαίνεται ότι δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές: «Εγώ ήρθα στην Ίο για να αναδείξω παιδιά από την Κ16 και και γενικότερα αθλητές γεννημένους μεταξύ 2001-2005, αφού αυτά τα παιδιά μπορούν να μπουν στην ανδρική ομάδα. Γενικά για μένα υπάρχει ισχυρό κίνητρο όταν δουλεύω με μικρά παιδιά».

Ο Γιώργος Πασιάκος δηλώνει ικανοποιημένος από την συμμετοχή, αλλά και τη συνεργασία που έχει με τους Καραβά και Κωστόπουλο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμμετοχή, παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους αθλητές μας εργάζονται. Θα πρέπει να τονίσω ότι έχω μεγάλη βοήθεια από τον εξαιρετικό άνθρωπος και προπονητή Θοδωρή Καραβά, που έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια την υποδομή της ομάδας. Πολύ καλή δουλειά κάνει και ο Νίκος Κωστόπουλος, ενώ θα πρέπει να τονίσω ότι γενικά όσοι δούλεψαν με τις υποδομές στον ΑΣ Ίου έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς μίλησε για το ταλέντο που υπάρχει: «Έχω διακρίνει πολλά ταλαντούχα παιδιά στην ομάδα, που μαζί με του περισσότερο έμπειρους θα σχηματίσουν ένα πολύ καλό σύνολο και πάνω από όλα οικογενειακό κλίμα».

ΠΑΣΙΑΚΟΣ 1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares