Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 14:44

Οι τοποθετήσεις Μαργαρίτη και Λεονταρίτη για το γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' της Τραγαίας

Ο χλοοτάπητας στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' του Αστέρα Τραγαίας έχει τοποθετηθεί και μένει πλέον να τοποθετηθούν οι δύο εστίες και μικρές λεπτομέρειες.

Σημαντικό ρόλο για την ανακατασκευή του γηπέδου έπαιξε τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης - Επαρχος Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού- σε ανάρτησή του στα social media έγραψε " Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου "Νίκος Βλακός", στο Χαλκί. Ενα πολύ σημαντικό έργο ολοκληρώνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υλοποίηση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων". Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.."

Ενώ και ο Γιώργος Λεονταρίτης - χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων - αναφέρθηκε στο ίδιο έργο " Είναι υπέροχο στην πολιτική ,να "συναντάς"(υλοποιεις) τις δεσμεύσεις σου --. Τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΧΑΛΚΙ της ΝΑΞΟΥ. Θυμάμαι την συγκίνηση του τότε Προέδρου του κυρίου Γαβαλα, όταν του ανακοίνωσα την απόφαση μας να χρηματοδοτήσουμε την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο,κατα την επίσκεψη μας στο ΧΑΛΚΙ , με τον Γ.Μαργαριτη. Σήμερα που το έργο ολοκληρώθηκε ,σε άριστη συνεργασία μετον Δήμου ΝΑΞΟΥ , είναι μεγάλη και η δική μας χαρά, διότι παραδίδουμε στη νεολαία, ένα πανέμορφο αθλητικό χώρο. Η συνεργασία μας με τον Δήμο, θα έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή και άλλων αθλητικών χώρων"

ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares