Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 13:41

Χρήστος Παπαϊωάννου: Τιμή μου που είμαι μέλος του ΑΣ Σαντορίνης

Παθιασμένος με τη δουλειά του και αποτελεσματικός είναι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τον γυμναστή του ΑΣ Σαντορίνης 2020, Χρήστο Παπαϊωάννου.

Μετά την περσινή του επιτυχημένη θητεία ως γυμναστής της Θύελλας Καμαρίου στο πλάι του Βαγγέλη Χαντέ, ο Παπαϊωάννου καλέστηκε να επιστρέψει στη Σαντορίνη για λογαριασμό πλέον της ενοποιημένης ομάδας του ΑΣ Σαντορίνης 2020

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Χρήστος Παπαϊωάννου ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟ Σαντορίνης 2020 για την τιμή που μου έκαναν να συμμετάσχω στην πρώτη χρονιά της ενοποιημένης πλέον ομάδας του νησιού και να δηλώσω πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από τη καθημερνή δουλειά να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί».

Πως νιώθεις που επέστρεψες στη Σαντορινη για μία ενοποιημένη πλέον ομάδα στο νησί;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο νησί και έγινα μέρος σε αυτή τη προσπάθεια που γίνεται. Γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες του όλου εγχειρήματος αλλά πιστεύω πολύ σε όλους τους εμπλεκόμενους (διοίκηση, προπονητής, παίκτες) και αυτό με κάνει να θέλω να δώσω ότι παραπάνω χρειαστεί για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας».

Μοναδικός στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός. Σου δίνει κίνητρο αυτό ή σε αγχώνει;

«Ο στόχος πάντα μου δίνει κίνητρο. Πάντα προσπαθώ να έχω στόχους ώστε να γίνομαι καλύτερος και να κάνω καλύτερους τους αθλητές μου! Κάθε χρονιά είναι νέα πρόκληση και κάθε χρονιά θέλω με τη λήξη της να έχω πετύχει».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares