Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 19:55

Αθανασιάδης: Ο ΑΠΑΣ έδωσε το κίνητρο και σε άλλα σωματεία των Κυκλάδων να οργανωθούν καλύτερα [aud]

Για όλους και για όλα μίλησε στον "Aegean Voice 107.5 FM - Η Φωνή του Αιγαίου" και στην εκπομπή “Γκολ εσείς, Σέντρα εμείς" με τον εκλεκτό συνάδελφο, τον Νικόδημο Λιανό μίλησε ο Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάριου Ονάσογλου στο ανδρικό τμήμα και ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” αναφέρθηκε στο ΝΒΑ και την αγαπημένη του ομάδα, τους Boston Celtics, τον mvp του ΝΒΑ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού, τις εκλογές στην ΕΟΚ και φυσικά για τον σύλλογο της ορεινής Νάξου που τα τελευταία τρία χρόνια επιτελεί σπουδαίο έργο…

«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω σε έναν ευλογημένο τόπο και κάθε ημέρα μου αρέσει και περισσότερο», τόνισε αρχικά ο Κατερινιώτης τεχνικός αναφερόμενος στην παρουσία του στις Κυκλάδες και πρόσθεσε αναφερόμενος στις αθλητικές υποδομές του νομού: «Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια και στην κοινωνία του νησιού, αλλά και στις Κυκλάδες για την ανάπτυξη των ομάδων. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΑΣ είναι ο πρωταγωνιστής. Φέτος έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τις Κυκλάδες στη Β’ εθνική κατηγορία. Ιστορική στιγμή και για τις Κυκλάδες και για το σωματείο γιατί είναι η πρώτη στιγμή που φτάνει τόσο ψηλά. Από εκεί και πέρα ίσως η πορεία του ΑΠΑΣ έδωσε το κίνητρο και στα άλλα σωματεία να οργανωθούν καλύτερα. Να επενδύσουν στο μπάσκετ και σιγά σιγά να διεκδικήσουν παραπάνω κατηγορίες».

Ο Αθανασιάδης, αφού αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν υπάρχουν υποδομές για προπονήσεις όλων των ομάδων του νησιού τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «…υπάρχει μεγάλος οργασμός στη Νάξο σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι και σίγουρα μία ακόμη επένδυση ενός κλειστού γηπέδου θα έλυνε πολλά προβλήματα», κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με δεδομένο ότι ο χρόνος τρέχει και ετοιμάζεται η ομάδα της Νάξου για την πρεμιέρα της στην Β' Εθνική κατηγορία.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, τα συμπεράσματα που έχουν βγει έως τώρα και ανέφερε ότι στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη επί της Κηφισιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος... Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες, ο ΑΠΑΣ θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η έδρα θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά το βασικό του όπλο στη μάχη για την παραμονή.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares