Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 20:27

ΛΕΜΟΝ: Οι μοτοσυκλετιστές δεν ξέχασαν τη Νάξο

Με βάση την πρώτη ενημέρωση το τριήμερο 18 -20 Σεπτεμβρίου θα είχαμε το καθιερωμένο After Summer Motohappening 2020 (!!) Δράση που έρχονταν από τα παιδιά της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου και είχε γίνει θεσμός…

Μάλιστα, όπως είχαμε διαβάσει στην σχετική ανακοίνωση στις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου θα είχαμε «ένα τριήμερο γεμάτο μοτοεκδρομές , ψυχαγωγία και για τα υπόλοιπα ... stay tuned !»

Έλα όμως που μας νίκησε ο κορωνοϊός… Όμως, το τριήμερο έγινε κανονικά… Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.. Και βρέθηκαν στη Νάξο αρκετοί φίλοι της μοτοσυκλέτας αλλά και της Νάξου.

Το πιο σημαντικό όμως; Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας έγιναν φίλοι της Νάξου, γιατί οι οικοδεσπότες – μέλη της ΛΕΜΟΝ – μέσα από ένα τριήμερο δράσης ανέδειξαν όλα τα μεγάλα και μικρά μυστικά του νησιού μου… Και όπως μάθαμε, οι φίλοι από τη Λέρο, αναχώρησαν ενθουσιασμένοι…

 

Ας δούμε τι αναφέρει στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης η ΛΕΜΟΝ μέσα από τη σελίδα της στα social media… «18 με 20 Σεπτεμβρίου 2020... Ένα τριήμερο που είχαμε προγραμματίσει το After Summer Motohappening 2020… Οι συνθήκες και οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο καιρό όμως, μας οδήγησαν στην ακύρωση του event. Υπήρξαν όμως κάποιοι που είπαν "Εμείς θα είμαστε εκεί για εσάς και τη Νάξο"! Έτσι, εμείς αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να δείξουμε τη φιλοξενία μας για ακόμη μια φορά ... μοτοσυκλετώντας ! Στην μοτοσυκλετιστική μας παρέα λοιπόν είχαμε τη Μοτολέσχη Λέρου (έπειτα από πολύωρο ταξίδι !!!), τον Τάκη Μαριολόπουλο - Motorcycle Republik • Hellenic Motorcycle Museum, τον Andreas Psyhogyios, φίλους μοτοσυκλετιστές μέλη της Λ.Ε.ΜΟΤ. Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, και όπως κάθε φορά τους Θανάση Μουρίκη, Κυριακή Ζακχαίου και Μάριο Αθανασόπουλο, την ομάδα του Moto in Action, για την κάλυψη του οδοιπορικού μαζί με Yamaha T-MAX 560 και KAWASAKI Z H2 ! Τέλος, για ακόμη μια φορά είχαμε τη στήριξη της Blue Star Ferries, του Liana Beach Hotel & Spa και της Maro's - Μαρω Ταβερνα Μαγειριο . Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας”

 

Πηγή: naxospress.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares