Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 17:14

Πανναξιακός: Τέλος ο Μουστάκης, ''βλέπει'' τον Κώστα Στεγίου από την Κέρκυρα

Μπορεί ο Πανναξιακός να έχει προχωρήσει αρκετά αναφορικά με την προετοιμασία του όμως παράλληλα με τις προπονήσεις γίνονται ανακατατάξεις στο ρόστερ και προσπάθεια ώστε να αποκτηθούν 1-2 ακόμη ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Γιώργος Μουστάκης όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νησί της Νάξου και περνά από το μικροσκόπιο του Χρήστου Πελέκη ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Στεργίου.

Ο Στεργίου που καταλαμβάνει θέση μικρού είναι γεννημένος στις 23/05/2001 ανήκε μέχρι πρότινος στον Θιναλιακό, ενώ πέρυσι άνηκε στην Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό του πρωταθλήματος U19 της Football League. έχει αγωνιστεί επίσης σε: Ατρόμητο Περιστερίου, Κρόνο Αργυράδων και ΑΕ Καναλίων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε και στον φιλικό αγώνα με την ΑΕ Πάρου, όπου μάλιστα πέτυχε και το τρίτο γκολ του Πανναξιακού.

Ο Στεργίου γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 2001 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε πολύ μικρή ηλικία από την Ακαδημία ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ και συνέχισε στα τμήματα υποδομής της ΑΕ Καναλίων. Την σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στη Κ15 του ΑΟΚ Κέρκυρα. Την επόμενη χρονιά 2015-2016 πήρε μεταγραφή για τον Κρόνο Αργυράδων. Τον Ιανουάριο του 2016 πήγε στην Αθήνα, για λογαριασμό του Ατρομήτου Περιστερίου όπου τελικά εντάχθηκε στην Κ15 του συλλόγου.

Επιστρέφοντας στο νησί των ''Φαιάκων'' ενσωματώθηκε στην Κ 17 του ΑΟΚ Κέρκυρα, ενώ την περασμένη σεζόν με την Κ19 έφτασε στον Τελικό του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Football League.

Με πληροφορίες από το sportsup.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares