Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 00:38

Νίκος Κούστας: Τέθηκα σε καραντίνα για να προστατέψω τους οικείους μου

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας νόσησε από κορονοϊό, πράγμα που τον ανάγκασε με αίσθημα ευθύνης να προστατέψει τους οικείους του και φυσικά τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας της οποίας εργάζεται.

Η ασθένεια του Νίκου Κούστα ήταν η αιτία που αναβλήθηκε και το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΣ Σαντορίνης 2020, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Σαντορίνης μετέβη στην Αθήνα. Ο νεαρός προπονητής προχώρησε στη δημοσιοποίηση της περιπέτειας που ζει με εξομολόγηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Δείτε τι έγραψε:

Θα ήθελα να ενημερώσω πως ο ιός χτύπησε και εμένα, όπως έδειξαν τα δύο τεστ που έκανα, λόγω του πυρετού που είχα το Σάββατο.

Παρότι απο την Κυριακή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, με αίσθημα ευθύνης έχω τεθεί σε καραντίνα για να προστατέψω πρώτα απ' όλα την οικογένειά μου και το καθημερινό περιβάλλον μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Κηφισιάς που ήταν απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, αλλά και όλους για τα μηνύματα που έλαβα! Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα το ξεπεράσουμε και αυτό... Εύχομαι υγεία σε όλους!

2020 09 22

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares