Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 16:50

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων, φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 12-13/09/2020 τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) και Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας,κ. Παπακανέλλο Σπύρο.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου για θέματα που απασχολούν τους προπονητές ποδοσφαίρου, ενώ υπήρξε και τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Συνδέσμου από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, με σκοπό την άμεση ενημέρωση τους για θέματα που τους απασχολούν από τον Γενικό Γραμματέα της (Π.Ε.Π.Π.).

Για την φιλοξενία αυτή, ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές της προσπάθειας μας: την βουλευτή Κυκλάδων κα Μονογυιού Κατερίνα, την εταιρεία «Blue Star Ferries», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων για την παραχώρηση της αίθουσας και υλικοτεχνικής υποδομής, τον Πρόεδρο, τα μέλη και το προσωπικό της ΕΠΣ Κυκλάδων, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παρευρέθηκαν, καθώς και τα καταστήματα/ επιχειρήσεις εστίασης «Τα Γιάννενα», «Λύσε Δέσε», «Ιθάκη του Αή» και «Βιοτεχνία λουκουμιών Κανακάρης» κ. Κόκκαλη Κώστα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares