Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 22:12

Ήττα από τον πρωτοπόρο (photos)…

ELPIDOFOROS-PANNAXIAKOS

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανναξιακός σε αγώνα που έγινε σήμερα στο ΖΗΡΙΝΕΙΟ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος Ελπιδοφόρο.

Η ομάδα της Νάξου ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα καθώς φάνηκε σαφώς επηρεασμένη από τις William Hill Sports απουσίες των Θέμελη, Κολιούση και Κουτελιέρη, καθώς και από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε από τον Κορακάκη μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέλος στις ελπίδες των Ναξιωτών για θετικό αποτέλεσμα έβαλε ο Κακλαμάνος στο 27ο λεπτό, στο οποίο ουσιαστικά είχε τελειώσει και το παιχνίδι.

Μοναδική ευκαιρία για τον Πανναξιακό στο ματς ήταν αυτή του Τόσκα, του οποίου το φάουλ που εκτέλεσε στο 78΄σώθηκε την τελευταία στιγμή από τον Ιωσήπου. Ενώ οι Κηφισιότες είχαν μια δυο καλές στιγμές τις οποίες σταμάτησε ο Βασιλάκης και το δοκάρι του στο 83΄, μετά από σουτ του Γκουτσούλα.

Για τον Πανναξιακό πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται δύσκολα, καθώς ακολουθούν γι αυτόν δώδεκα (12) «τελικοί», αρχής γενομένης με τους Τράχωνες την επόμενη αγωνιστική στο ΔΑΚ Νάξου. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η βαθμολογική συγκομιδή για την ομάδα της Νάξου είναι απογοητευτική, καθώς το ρόστερ των Ναξιωτών σίγουρα είναι για καλύτερα πράγματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο 33ο λεπτό είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Παλάζη (τερματοφύλακας), με τον ανενεργό λόγο σπουδών Βασιλάκη και στο 80΄ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές του Πανναξιακού ο Παπαδόπουλος δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να τελειώσουν τον ματς με δέκα (10) παίχτες.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Ευσταθίου (75' Ντούμος), Κορακάκης, Καραμέρης (84' Στρατάκης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κακλαμάνος (87' Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Παλάζης (31' λ. τρ. Βασιλάκης), Καζανάς, Κουφόπουλος, Πολυκρέτης Κ., Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Δήμας, Σταματίου, Στάμος (46' Πολυκρέτης Ε.), Σουσούνης (62' Κοττάκης).

ELPIDOFOROS-PANNAXIAKOS2012

Φωτογραφίες-Ανταπόκριση: Μιχάλης Γρατσιάς


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares