Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 18:48

Η Προοδευτική μας θα φτάσει πολύ ψηλά

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η μεγάλη ώρα της πρεμιέρας της ομάδας μας φτάνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ... Η μεγάλη Προοδευτική επέστρεψε δυναμικά και ήρθε για να φτάσει ξανά εκεί που της αξίζει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Η διοικηση της ομάδας μας έχει κάνει σπουδαία προσπάθειά με εξαιρετικές μεταγραφες ουσίας και ποιότητας και όλα λειτουργούν σε επαγγελματικα επίπεδα.. Το γήπεδο της ομάδας μας το ιστορικό κλουβί ανακαινιζεται και θα γίνει ένα στολίδι όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας, το Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου της ομάδας λειτουργεί πλέον σε επαγγελματικα πρότυπα με έγκυρη ενημέρωση και οι ποδοσφαιριστές μας και ολο το προπονητικό τιμ δουλεύουν σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Ήρθε η ώρα του κόσμου μας... Ηρθε η ώρα όλοι να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας... Γιατί η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι ο κόσμος της.... Γιατί υπάρχει δίψα για την ομάδα... Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ΠΡΟΟ... Στηρίζουμε την ομάδα και την τεράστια προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας μας... Και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας θα φτάσει πολύ ψηλά με ηρεμία, υπομονή και μεθοδικη δουλειά βήμα βήμα! Όλοι κοντά στην ομαδα!!!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares