Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 15:29

ΠΑΣ Νάξου: Καλή επιτυχία στις ομάδες της Γ΄Εθνικής και τους ποδοσφαιριτές που έχουν γαλουχηθεί στην ακαδημία του

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες της ΑΕ Μυκόνου, του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και του Πανναξιακού Α.Ο. στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες του και θα συμμετάσχουν φέτος στη Γ΄Εθνική, σε εθνικές κατηγορίες και φυσικά στα τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας στις τρεις ομάδες των Κυκλάδων που μας εκπροσωπούν στον 6ο όμιλο.

Ευχόμαστε στις διοικήσεις, τα τεχνικά επιτελεία και φυσικά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μυκόνου, του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και του συντοπίτη μας Πανναξιακού Α.Ο., να έχουν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και να εκπληρώσουν στο απόλυτο τους στόχους που έχουν θέσει.

Ειδικά, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχές μας στους ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνο Γκούφα, Φαμπιάν Σερμάδι, Κωνσταντίνο Μαρκοπουλιώτη, Δημήτριο Βουδιά, Στυλιανό Καρούση και Ιάκωβο Σέργη, οι οποίοι έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Νάξου και αναμένεται να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στη Γ΄Εθνική με τη φανέλα του Πανναξιακού.

Πραγματικά, εμείς στον ΠΑΣ Νάξου νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στις τάξεις μας από μικρές ηλικίες, με το πέρασμα των χρόνων και έχοντας ως εφόδιο την σωστή αθλητική παιδεία,να στελεχώνουν ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες αλλά και τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ, πετυχαίνοντας πράγματα στο ποδόσφαιρο,αποτελώντας άξιους πρεσβευτές του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου.

Καλή χρονιά, με υγεία και πολλές - πολλές επιτυχίες!

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares