Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 15:35

Μικτές ομάδες: Έπιασαν δουλειά Μπελεγρίνης και Γατσέλος

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την τέλεση των τελικών φάσεων σε Κ12, Κ14 και Κ16, ενεργοποίηση αυτομάτως και το επιτελείο των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου το τεχνικό επιτελείο των Μπελεγρίνη και Γατσέλου, σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Τήνου, όπου παρακολούθησαν τον Α΄ημιτελικό της Κ14 μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και των Κανονιέριδων, ενώ σήμερα θα είναι στη Σύρο για τον Α΄ημιτελικό της Κ12 μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του ΠΑΣ Τήνου.

Οι δύο νεαροί προπονητές, που δουλεύουν σαν ομάδα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δώσουν το παρών και στους υπόλοιπους αγώνες, καταστρώνοντας τα πλάνα τους για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Μάλιστα, πληροφορίες του S.C. αναφέρουν ότι, χθες έγινε και η πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, όπου λήφθηκαν και οι πρώτες αποφάσεις για το πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν φέτος οι Μικτές μας ομάδες.

Η πρώτη συνάντηση των Μικτών, αναμένεται να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, όπου θα έχουμε δει ήδη 2-3 αγωνιστικές των τμημάτων και θα υπάρχουν τα πρώτα δείγματα. Φέτος θα πρέπει να υπολογιστή και η αλλαγή στα τμήματα των Μικτών, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε να υπάρχουν Κ14 και Κ15.

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares