Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 11:52

Πελέκης: Θέλαμε δύσκολο ματς στην πρεμιέρα, ευνοϊκή η παράταση της έναρξης

Με θετικό μάτι είδε την κλήρωση του και την παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο προπονητής του Πανναξιακού, κ. Χρήστος Πελέκης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός, μιλώντας στο sportcyclades, τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε προτιμήσεις αφού θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε ένα δύσκολο παιχνίδι δύσκολο την πρώτη αγωνιστική. Όμως θα παίξει μεγάλο ρόλο η διάρκεια και το πόσο συγκεντρωμένοι και σοβαροί είμαστε για να μαζέψουμε βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο οποίος θα είναι και δυσκολότερος για εμάς αφού όλοι θα ψάχνουν βαθμούς. Αν καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, τότε πιστεύω θα είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας».

Όσο αφορά την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, ο κ. Πελέκης, είπε: «Για εμάς η παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος είναι αυτό θέλαμε. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και αυτό που μένει είναι να κάνουμε δυνατά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Βέβαια παράλληλα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στη δουλειά μας». 

Δείτε όλες τις αγωνιστικές

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares