Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 01:51

Ο Ούγγρος επιθετικός Κρίστιαν Παλ στη γραμμή κρούσης της Προοδευτικής

Σε σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η ομάδα της Προοδευτικής καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ούγγρο επιθετικό Κρίστιαν Παλ.

Το δελτίο τύπου

σούπερ μεταγραφή...Η βόμβα έσκασε!!! Η μεταγραφικη βόμβα 

ολοκληρώθηκε!!! Το κερασάκι στην τούρτα της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Γ'Εθνικη και όχι μόνο μπήκε σήμερα καθώς η διοικηση της ομάδας μας έκανε τα πάντα και μετά από σκληρες και επίμονες ενέργειες και διαπραγματεύσεις έντυσε στα βυσσινί τον KRISTAN PAL τον Ουγγρο σέντερ φορ της ΒΙΝΤΙ πρώην ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ. 

Ο PAL ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική ΟΥΙΠΕΣΤ μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ουγγαρίας όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και πήρε μεταγραφή. Ο 22χρονος άσσος διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα και την ποιότητα του καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστης με το ένστικτο του σέντερ φορ.

Αγωνίστηκε το 2018 - 2019 στους ομίλους του EUROPA LEAGE και στα 2 παιχνίδια αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚ- ΒΙΝΤΙ.

Η μεταγραφή αυτή ήταν πέρα από κάθε όριο και η διοικηση της ομάδας μας έκανε την υπέρβαση και ολοκλήρωσε αυτή την τεράστια μεταγραφή!!!! ΚRISTAN καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την μεγάλη μας ομάδα!!!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares