Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 22:47

Πέρασε και από τη Νάξο!!!

FILOTI-ANO MERA 2012

Νικηφόρα πέρασε από τη Νάξο η Άνω Μερά, η οποία πέρασε με 0-2 και το εμπόδιο του Φιλωτίου, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας για την 12η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων,  έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγερσανίου και τα είχε όλα….. Θέαμα, δοκάρια, γκολ, πέναλτι, κίτρινες, κόκκινες.

Τελικά η ομάδα που επικράτησε, ήταν αυτή που είχε την καλύτερη φυσική κατάσταση και υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους Μυκονιάτες να παίζουν πιο έξυπνα και να καταφέρνουν στα κρίσιμα διαστήματα του ματς να διαχειρίζονται τα νεύρα τους και πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζουν. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φιλωτίου έχοντας την υπεροχή στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να καρπωθεί καμία από τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, αντιθέτως όμως δέχτηκε το τέρμα του Αμπντούλ στο 37΄, το οποίο σε συνδυασμό με την αναγκαστική αλλαγή του Κατσουρού (καλύτερος παίχτης στο Α΄μέρος) στο 46΄ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για την ήττα των ''Κυανέρυθρων''.

Άκαρπη υπεροχή

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν William Hill Sports να δημιουργήσουν, κυρίως από τις εμπνεύσεις του Ντάσιου, ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν από τους κορυφαίους του Φιλωτίου. Οι προσπάθειες τους όμως σταματούσαν στο πολύ καλό αμυντικό δίδυμο της Άνω Μεράς και στον ουσιώδη τερματοφύλακα της Αγγελίδη. Μάλιστα το Φιλώτι ήταν η ομάδα που άνοιξε τον χορό των ευκαιριών, με τον Βασαλάκη στο 10ο λεπτό, ο οποίος λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ, ο Ευριπιώτης (23΄και 43΄) και ο Στρατούρης στο 31΄, επίσης δεν κατάφεραν κάτι καλό για το Φιλώτι. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος απείλησαν κυρίως με τον Αμπντούν, ο οποίος ήταν πολύ κινητικός, ενώ είχαν και δύο (2) καλά σουτ με Ασημομύτη και Ψυχράμη, που εξουδετέρωσε ο Πολυκρέτης.

Το 0-1.

Οι Άνω Μερά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν σε φάση διαρκείας γύρω από την περιοχή του Φιλωτίου ο Ψυχράμης μπαίνει στην περιοχή των γηπεδούχων από αριστερά και ενώ προσπερνά τον Ψαρρά ο οποίος βρίσκετε στο έδαφος, πασάρει παράλληλα, όπου ο ερχόμενος πίσω από την πλάτη της άμυνας Αμπντούλ πλασάρει τον Πολυκρέτη και κάνει το 0-1. Το τέλος αυτής της φάσης βρίσκει τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Ψαρρά (χτυπήθηκε στο πρόσωπο από τον Ασημομύτη Ν.) και για μη τήρηση του fair play από τους ποδοσφαιριστές της Άνω Μεράς. Το βίντεο του παιχνιδιού δικαιώνει τον ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού φαίνεται ότι ο Ψαρράς έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο.

Έμειναν από δυνάμεις

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά στον παιχνίδι με τον Ευριπιώτη να αστοχεί με το κεφάλι στο 53΄και δυο (2) λεπτά αργότερα  τον Βασαλάκη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κάπου εκεί όμως μίλησε η ''προπόνηση και η φυσική κατάσταση'' και η Άνω Μερά ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα και με κορυφαίο τον Ασημομύτη απείλησε αρχικά στο 67΄και ο ίδιος παίχτης πέντε λεπτά αργότερα χάνει μοναδικό τετ α τετ απέναντι στον Πολυκρέτη. Το Φιλώτι λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει στο 82΄όταν ο Βασαλάκης πλασάρει από μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το γκολ σώζετε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.

Το 0-2 και οι κόκκινες

Και φτάνουμε στο 83΄όπου ο Αμπντούν πέφτει σε παράπτωμα και τιμωρείτε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη από τον κύριο Σουλτάνη. Τρια (3) λεπτά αργότερα «χαλάει» το παιχνίδι, όταν ο Γάτσος διεισδύει στην περιοχή του Φιλωτίου και ανατρέπεται από τον Πολυκρέτη με τον Κύριο Σουλτάνη να δείχνει την άσπρη βούλα και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Πολυκρέτη (τελευταίος παίχτης). Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαρτίνος, ο οποίος σκόραρε με τον Βασιλάκη πλέον κάτω από τα δοκάρια του Φιλωτίου. Κάπου εκεί έρχεται και η αποβολή του Ψαρρά, ο οποίος αντέδρασε λάθος και ανατρέπει τον Μαρτίνο εκτός φάσης, πράγμα που αντιλαμβάνεται άμεσα ο διαιτητής της αναμέτρησης και τον αποβάλει άμεσα με κόκκινη κάρτα. Οι παραπάνω φάσεις θα αναρτηθούν στο βίντεο του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί

  • Αρνητικό ρεκόρ στον αγώνα, όπου σφυρίχτηκαν πάνω από τριάντα φάουλ.
  • Δεκατρεις (13) φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τις κάρτες του ο Κύριος Σουλτάνης.
  • Κακή αντίδραση από τον τερματοφύλακα του Φιλωτίου μετά την αποβολή του κάτι που δεν δικαιολογεί τα 25 χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο.
  • Αν εξαιρέσουμε την φάση του 1ου γκολ οι Σουλτάνης, Αρμακόλας και Ρούσσος, «έκοψαν το καρπούζι στη μέση».

Naxos-ydraylikos-kottakisΣυνθέσεις

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν., Προμπονας (87΄ Βασιλάκης), Ψαρράς Σ., Κατσουρός (46΄Κοττάκης), Ντάσιος, Στρατούρης (56΄Καράι), Μουστάκης Α., Ευριπιώτης, Βασαλάκης, Ψαρράς Β.

Σφυρόερας, Κρασσάς, Λιόφαγος, Κώτσος.

ΆΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα, Ονουφέγκο, Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος, Μαρτίνος, Ψυχράμης (50΄Ασημομύτης Α.), Αμπντούλ, Κουκάς Ζ. (73΄Μπουρμπούλας), Ασημομύτης Ν (91΄Ασημομύτης Ε.).

Δήμα, Λυκούρης, Μονογυιος, Κουκάς Μ.

Ακολουθούν γκολ, αμφισβητούμενες φάσεις και δηλώσεις από τον αγώνα.



Χορηγός αγώνα: Υδραυλικές εργασίες Κοττάκης

Naxos-ydraylikos-kottakis


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares