Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:50

Άρεσε παρά τις απουσίες ο Πανναξιακός με Δαμάστα

Ο Πανναξιακός υποδέχτηκε στον τρίτο του φιλικό αγώνα προετοιμασίας για της Γ´ Εθνική τον ΑΟ Δαμάστας το Σάββατο στις 6:30 στο ΔΑΚ Νάξου με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του αρχηγού τους Γιάννη Κωστόπουλου σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετές καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες .

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πανναξιακός κέρδισε πέναλτυ με τον Βαθρακοκοίλη να ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον γκολκίπερ Δημαράκη. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Χατζόπουλος έδειξε σωστά την άσπρη βούλα του πέναλτυ. Ο Κωστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ο Δημαράκης του είπε όχι διώχνοντας με υπερένταση απ την αριστερή του γωνία σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Κόντι και ο Κωστόπουλος μετά από κόντρες με κοντινή επαφή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ναξου.

Στο 10 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ολιβέιρα στο πρώτο δοκάρι ο Ανεβλαβής στη προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα,λίγο έλειψε να τη στείλει στο τέρμα της ομάδας σου περνώντας εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δεμένικου. Στο 17ο λεπτό μετά από λάθος του Δημαράκη , ο Βαθρακοκοίλης έκλεψε και πάσαρε στον Σερμάδι με τον τελευταίο να σουτάρει στα σώματα και τη μπάλα να πηγαίνει πλάγια.

Στο 38ο λεπτό οι Κρητικοί απείλησαν για δεύτερη φορά μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Αννιτσάκη , ο Ολιβέιρα πλάσαρε λίγο άουτ από ευνοϊκή θέση. Στο 39 μετά από εξαιρετική εκτέλεση φαουλ του Ολιβέιρα , ο Μηλιαράκης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Δεμένικου σπαταλώντας μια ακόμα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Η τελευταία απειλή για το πρώτο ημίχρονο άνηκε και πάλι στον ΑΟ Δαμάστας με τον Ταβλαδωράκη να επιχειρεί μια πολύ καλή σέντρα απ τα δεξιά και τον Μηλιαράκη να πιάνει μια κεφάλια που πέρασε ελάχιστα έξω. 

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την καλή απόδοση τους και στο 2ο ημίχρονο έχοντας δοκάρι με την κεφάλια του Ταβλαδωράκη στο 49ο λεπτό και κλασσική χαμένη ευκαιρία απ το ύψος της μικρής περιοχής στο 58 απ τον συνήθης ύποπτο Μηλιαράκη.

Η πρώτη σημαντική στιγμή των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε στο 60ο λεπτό μετά από μία αδράνεια στην άμυνα, ο πολύ καλός Βαθρακοκοίλης έκλεψε τη μπάλα και έφτασε στο ένας με έναν με τον Δημαράκη αλλά η έξυπνη λόμπα που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω. Από το 60 και μετά ο ρυθμός έπεσε και δεν παρουσιάστηκε κάποια σημαντική στιγμή καθώς είδαμε το παιχνίδι να παίζεται περισσότερο στο κέντρο με τους 2 προπονητές να δοκιμάζουν άλλες τακτικές και τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Καλό σημάδι και για τις δύο ομάδες οι δυνατοί αναπληρωματικοί με πολλά τρεξίματα κυρίως του Πανναξιακού. 

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης) : Δεμένικος , Κωστόπουλος , Ανεβλαβής , Τζατζανάς , Τσιλιγιάννης , Σερμάδι , Γκούφας , Διαμαντίδης , Βαθρακοκοίλης , Κόντι , Κύρτσος 

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Μουστάκης , Καφετζής , Μαρκοπουλιώτης και Τσουρής

ΑΟ Δαμάστας (Γιάννης Χατζησεβαστός) : Δημαράκης , Μηλιαράκης , Παπαδάκης , Παπαδομιχελάκης , Αννιτσάκης , Ταβλαδωράκης , Αποστολάκης , Κομνηνός , Μεϊρέλες ,Ολιβέιρα, Μπαργκάν

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Βαρουξάκης , Μπιμπίρης 
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares