Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 17:52

Οριστική Διακοπή στο Πανθηραϊκός-Θύελλα…

PANTHIRAIKOS-THIELLA DIAMARTIRIES

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται, έτσι ένα παιχνίδι, που μέχρι την έναρξη του είχαν αλλάξει τρεις (3)!!!! Διαιτητές, τελικά είχε την κατάληξη να διακοπεί οριστικά.

William Hill Sports Πιο αναλυτικά στο σημερινό ντέρμπι της Σαντορίνης, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων, μεταξύ του Πανθηραϊκού και της Θύελλας, ματς, το οποίο αρχικά είχε οριστεί να διευθύνει ο Κύριος Βακόνδιος, αλλά στην πορεία αντικαταστάθηκε από τον κύριο Φαρμάκη, λόγο δυσκολίας στα δρομολόγια των πλοίων και τον τελευταίο να μην εμφανίζεται ΠΟΤΕ!!! Και χωρίς καμία ειδοποίηση στο γήπεδο του Καμαρίου, αναγκάστηκά έγινε χρήση του άρθρου 12 του ΚΑΠ και ορίστηκε Διαιτητής ο Α΄ Βοηθός κύριος Αρμακόλας και ο κύριος Αντιμισάρης πήρε τη θέση του, 2ος βοηθός του αγώνα οριστικέ ο κύριος Βάιλας (Διατητής στους πίνακες της ΕΠΣ), ο οποίος από τις εξέδρες πήρε θέση στις γραμμές του γηπέδου.

Με όλα αυτά να έχουν διαδραματιστεί, το κλίμα στο γήπεδο του Καμαρίου δεν ήταν και το ιδανικότερο, με τον Διαιτητή να πέφτει σε κάποια λάθη, τα οποία φέρνουν στο 27΄τον εκνευρισμό στον αγωνιστικό χώρο και την αποχώρηση του διαιτητικού τρίου για (4) λεπτά στα αποδυτήρια.

Νωρίς-νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ο κύριος Αρμακόλας καταλογίζει «αμφιλεγόμενο» πέναλτι κατά του Πανθηραϊκού, πράγμα που εξοργίζει παίχτες και παράγοντες των ''Μπλε'' και έχει ως συνέπεια την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με κάποιους από τον πάγκο της Θύελλας.

Οι διαμαρτυρίες και οι προπηλακισμοί κάνουν τον κύριο Αρμακόλα να διακόψει οριστικά τον αγώνα και στην συνέχεια, με το φύλλο αγώνα που συμπληρώνει και το οποίο καταλογίζει υπαιτιότητα των γηπεδούχων για την διακοπή του αγώνα, στέλνει στην πειθαρχική επιτροπή τις τύχες και το τι μέλει γενέσθαι με τον αγώνα αυτό.

Για την ιστορία ο αγώνας διεκόπη στο 55΄και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 με γκολ του Πέκα στο 1ο λεπτό και του Δαμίγου στο 8ο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares