Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:40

Έδειξε ''πολλά'' η Σαντορίνη 2020, 1-0 τον ΠΟΑ [vid]

Πολύ καλή εικόνα έδειξε ο ΑΣ Σαντορίνης στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ατσαλένιο που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο των Φηρών.

Ο Νίκος Παντέλης δοκίμασε πολλά σχήματα, με τους ποδοσφαιριστές τους να ανταποκρίνονται στο 100%, καθώς ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Μπουντόπουλο στο 57', εν΄ψ το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο εάν οι ''Σαντορινιοί'' ήταν πιο τυχεροί και πιο εύστοχοι σε ορισμένες φάσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Ατσαλένιος, έδειξε και εκείνος πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στα σημεία όπου δέχτηκε πίεση, όπου φάνηκε ότι έχει συνοχή και πλάνο στο παιχνίδι του.

Το φλας της αναμέτρησης

18΄Σουτ του Γκελοσάνι άουτ η μπάλα

31' Σέντρα του Ερρίκου για λίγο ο Περογραμβράκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα του Γιαγκιόζη.

33΄Ζητάει πέναλτι η Σαντορίνη 2020 σε πτώση του Γιουκούδη

 37' Ο Περογαμβράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός

60' Σουτ του Μπουντόπουλου, αουτ η μπάλα

61' Σουτ του Ερρίκου, αουτ η μπάλα

57' 1-0 Ο Μπουντόπουλος μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σκόραρε βάζοντας μπροστά τη Σαντορίνη στο σκορ.

62' Ο Νικλητσιώτης έφυγε στη πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο.

66' Σουτ του Νικλιτσιώτη, εντυπωσιακή απόκρουση του Γιαγκιόζη.

89' Πολύ κοντά στο 2-0 η Σαντορίνη με τον Γιουκούδη να σουτάρει από διαγώνια θέση και την μπάλα να περνά ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τους Νάκκα και Μαλολάρι

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Ανδριόλας (45΄Ντούνης), Κωστόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος (85' Κουδουνάς), Σιμιτσής (78΄Λαμπρόπουλος), Γιουκούδης, Μπουντόπουλος (65' Φύτρος), Μπιρμπίλη, Καράμπελας (45΄Νικλητσιώτης) Ιβανίδης, Περογαμβράκης (45' Ντινιωτακης).

ΠΟ Ατσαλένιος (Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης (74΄Ρουμπάκης), Νάτος, Ρουμπάκης, Σένκα, Χατζηανδρέου, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι (58΄Μέμμος), Τσιρούδης (56' Βοργιάς), Πατινιώτης (85' Μανιαδάκης), Αναστασιάδης

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares