Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 16:23

Ανακατατάξεις στη Σαντορίνη 2020, παρελθόν οι Χούσα και Πούτσι, έρχονται τρεις μεταγραφές

Συμπληρώνοντας 5 εβδομάδες προετοιμασίας και ενώ ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, πλέον προχωρούν στο μοντάρισμα της ομάδας, στον ΑΣ Σαντορίνης έχουμε και τις πρώτες ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ανακοινώθηκε στους Ανδρέα Χούσα και Θοδωρή Πούτσι ότι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κενά που θα αφήσουν οι ποδοσφαιριστές θα καλυφθούν και με το παραπάνω, αφού ήδη έχουν εκδώσει εισιτήρια για τη Σαντορίνη τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος θα φτάσει στη Σαντορίνη αύριο Σαββάτο, όπου αναμένεται να υπογράψει στη νέα του ομάδα, ενώ μέχρι την Τρίτη θα έχουν ανακοινωθεί και οι επόμενοι δύο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το ένα όνομα θα κάνει αίσθηση.

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι να υπάρχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι ισάξιοι και εφόσον τους ζητηθεί θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Από εκεί και πέρα, στη Σαντορίνη κινούνται στους ρυθμούς του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Ατσαλένιο, που θα είναι ακόμα ένα δυνατό τεστ και αναμένεται να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο γήπεδο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η διοίκηση ήδη έχει φροντίσει ώστε ο αγώνας να μεταδοθεί ζωντανά για να τον παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Σαντορίνης 2020

Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Πούτση Θοδωρή και Χούσα Ανδρέα.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares