Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 19:51

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία 2ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ» [pics]

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε τη Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναι Ηρακλειατών ο 2ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ».

Στην διοργάνωση, η οποία ήταν υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων, συμμετείχαν συνολικά 99 δρομείς όλων των ηλικιών από την Ηρακλειά, την Αθήνα, το Ηράκλειο και τα γειτονικά κυκλαδίτικα νησιά (Σύρο,Φολέγανδρο,Νάξο,Σαντορίνη,Αμοργό, Σχοινούσα) καθώς και από σκάφη τα οποία ήταν αγκυροβολημένα στο νησί.

Τον αγώνα τίμησε με την συμμετοχή του ο Αντιδήμαρχος του νησίου κος Γαβαλάς Ιωάννης καθώς καιι ο κοινοτάρχης του νησίου Κος Γαβαλάς Δημήτριος ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση καλοσωρίζοντας τους συμμετέχοντες.

Στο αγώνα συμμετείχε προσκεκλημένος ο διοργανωτής του Ημιμαραθωνίου Κρήτης Αλεβιζάκης Γεώργιος και οι Αθηναίοι Δρομείς με οργανωμένη εκδρομή.

Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έμειναν κατενθουσιασμένοι με την όλη διοργάνωση στην οποία τηρήθηκαν όλα τα εγκεκριμένα μέτρα της πολιτείας λόγο της κατάστασης που επικρατεί.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην σελίδα του αγώνα

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

 

Ο Σύνδεσμος μας ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, όσους βοήθησαν να γινεί με ασφάλεια ο αγώνας καθώς και τους χορηγούς που πρόσφεραν

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του αγώνα:

akjopdfsjkasdlp_3_c15bc.jpg

akjopdfsjkasdlp_4_b9e62.jpg

akjopdfsjkasdlp_2_6643f.jpg

akjopdfsjkasdlp_1_f44a5.jpg

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares