Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 14:06

Μανώλης Νομικός: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το έργο του Αλέξη Κωνσταντόπουλου

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΟ Πύργου και τη δουλειά που γίνεται από τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και τους συνεργάτες του εξέφρασε με δήλωση του στο sportcyclades.gr ο ισχυρός άνδρας και πρόεδρος του σωματείου, Μανώλης Νομικός.

Ο κ. Νομικός, δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλήσει δίνει απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και παράλληλα οριοθετεί πάντα με αυτοσυγκράτηση τους στόχους της ομάδας του.

Μία τέτοια απάντηση, αποτελεί και τα «μυθεύματα» περί ρήξης της σχέσης με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο, με τον ίδιο, όχι μόνο να μην τα επιβεβαιώνει, αλλά να τα ανατρέπει τελείως, λέγοντας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το έργο του Αλέξη Κωνσταντόπουλου στην ομάδα μας. Ο Πύργος είναι μία οικογένεια και δεν θα το χαλάσει κανένας αυτό. Κάποια προβληματάκια που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν έχουν καμία σημασία και λύνονται εύκολα από εμάς τους παράγοντες. Το σίγουρο είναι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα μας».

Ερωτώμενος για τους στόχους της ομάδας, ο κ. Νομικός είπε: «Όπως κάθε χρόνο στόχος μας είναι μία αξιόλογη πορεία και τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει είμαστε εδώ για αν το στηρίξουμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares