Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 21:59

Μιχάλης Παπαδάκης: Καθόλου τυχαία η βράβευση του Πέτρου Μαράκη

Την απόλυτη αναγνώριση στο πρόσωπο του Πέτρου Μαράκη πιστοποίησε η ΕΠΣ Κυκλάδων απονέμοντας του τιμητική βράβευση ως "Ο προπονητής-παιδαγωγός" κατά τη διάρκεια της της γενικής συνέλευσης της Νάξου.

Βέβαια, ο Πέτρος Μαράκης δεν τυγχάνει μόνο της αναγνώρισης από την ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του, μεταξύ αυτών και ο προπονητής του Νηρέα, κ. Μιχάλης Παπαδάκης.

Ο Παριανός προπονητής μάλιστα, προχώρησε την δημοσιοποίηση συγχαρητήριας επιστολής προς τον Πέτρο Μαράκη εκθειάζοντας το έργο του.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Παπαδάκης, εκφράζει την έκπληξη του που αυτή η κίνηση της ΕΠΣ Κυκλάδων πέρασε χωρίς να σχολιαστεί από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων στον οποίο ανήκει και είναι  ένα από τα ιδρυτικά του μέλη και πρώην μέλος του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

Ο προπονητής του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα Μιχάλης Παπαδάκης οφείλει να συγχαρεί και δημόσια τον προπονητή (και φίλο) του Π.Α.Σ. Νάξου Πέτρο Μαράκη για την βράβευση του από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων ως "Ο προπονητής-παιδαγωγός" για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Το ήθος και οι αξίες του Πέτρου Μαρακη είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως οι αρχές του και η αφοσίωση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο!

Αγαπητέ φίλε Πέτρο, δεν μου προκάλεσε έκπληξη η βράβευσή σου. Όσα χρόνια σε γνωρίζω είσαι ένας υπεύθυνος, έντιμος και ευθύς άνθρωπος με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα που υπηρετείς και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Η στιγμή που σε κάλεσαν για να σου απονεμηθεί το βραβείο ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα για όλους εμάς από τον Νηρέα που συναναστρεφόμαστε επί σειρά ετών με εσένα και την ομάδα του Π.Α.Σ. Νάξου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι χαίρεις γενικής εκτίμησης!

Υ.Γ. Ήταν η πρώτη φορά που επέλεξε η Ένωσή μας να βραβεύσει τον ρόλο του προπονητή-παιδαγωγού, κι ελπίζουμε να καθιερωθεί σε ετήσια βάση. Επίσης, έκπληξη μου προκάλεσε το ότι δεν πήρε επίσημα θέση ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων είτε για να συγχαρεί τον κ. Μαράκη είτε για να χαιρετίσει την νέα αυτή πρωτοβουλία της Ένωσης.

DSC_4194_e1d35206_3cfec.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares