Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 22:36

Γιάννης Σιγάλας: Μακριά από τους «προστάτες» και «πατερούληδες» του ποδοσφαίρου

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, κατά του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και όσων φέρεται να σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έστειλε στο SoccerPlus την ακόλουθη δήλωση-παρέμβαση:

«Με έκπληξη, αλλά και αμφιβολία για την ακρίβεια των δημοσιευμάτων, παρακολουθώ να εξελίσσεται μια μάχη δηλώσεων, μεταξύ νυν και πρώην φίλων και συνοδοιπόρων, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο .

Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι άνθρωποι με αγάπη για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που μέχρι πριν ένα χρόνο συναντιόταν είτε στο γήπεδο είτε και πίνοντας τσίπουρα, ανταλλάσοντας απόψεις για το ποδόσφαιρό μας, παίζουν άθελά τους το παιχνίδι των εχθρών της Ομοσπονδίας, των μηδενιστών του έργου της, που στόχο έχουν να αποδιώξουν όλους τους υγιείς και ικανούς παράγοντες από την ΕΠΟ, ώστε να την κάνουν υποχείριό τους, όχι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για την εξυπηρέτηση των, κατά την γνώμη τους, συμφερόντων.

Ενόψει και των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα γενικότερα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτό που απαιτείται είναι η συσπείρωση και συνεννόηση των υγειών δυνάμεων του ποδοσφαίρου μας, μακριά από «προστάτες» και «πατερούληδες» .

Αν αυτό δεν επιτευχθεί, θα έχουμε όλοι την ευθύνη της κατάντιας του Ελλ. Ποδοσφαίρου, το οποίο θα έχουμε παραδώσει βορά στα αρπακτικά, που λυμαίνονται και καταστρέφουν τον χώρο, εδώ και χρόνια .

Σύρος 28-8-2020 Γιάννης Σιγάλας τ. Πρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων & Μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ

Χατζηαποστόλου: "Στόχος μου πλέον να πάω στην ΕΠΟ και να πάρω κάποια θέση εκεί" 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis 95.5 και τόνισε μεταξύ άλλων πως επόμενος στόχος του είναι να διεκδικήσει θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επανεκλογή του: «Θα δώσω κάποια στιγμή τη σκυτάλη. Όσο τα σωματεία με εμπιστεύονται θα είμαι στις επάλξεις. Στόχος μου πλέον είναι να πάω στην ΕΠΟ. Να πάρω κάποια θέση εκεί. Όλοι εκεί που είναι επιτυχημένοι θέλουν και μια αλλαγή.Για το αν είναι υπέρ ή κατά του Γραμμένου: «Η Ένωση μου είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου εγώ προσωπικά όχι. Είμαι με την κοινή γνώμη. Απέτυχε. Το πρόσωπο Βαγγέλη Γραμμένο δεν στηρίζουμε. Ούτε με αλυσίδες». 

Η έντονη αντίδραση Γραμμένου στις δηλώσεις του Βασίλη Χατζηαποστόλου

Ο προσφάτως επανακάμψας στην προεδρία της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, που είχε παραιτηθεί υποχρεωτικά λόγω της υπόθεσης της κάρτας υγείας πριν τρία χρόνια, σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη στο Metropolis 95,5, επιτέθηκε στον Βαγγέλη Γραμμένο, υποστηρίζοντας πως δεν θα τον στηρίξει τις επερχόμενες εκλογές εφόσον είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.«Εγώ προσωπικά, όχι, Απέτυχε. Το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου δεν το στηρίζω ούτε με αλυσίδες», είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, παρότι παραδέχθηκε πως η Ενωσή του στηρίζει τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Εφημερίδας των Συντακτών” ο συνήθως ήπιος πρόεδρος της ΕΠΟ, σ’ αυτή την περίπτωση δεν αντέδρασε και τόσο ήπια. Πιο συγκεκριμένα, σε συζητήσεις στην ομοσπονδία χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον άλλοτε αντιπρόεδρο της ΕΠΟ. «Το απολίθωμα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος και το δεξί χέρι της παράγκας που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν δικαιούται διά να ομιλεί. Ολα για μια θέση και μια καρέκλα. . . Να παρακαλάει να μην ανοίξω το στόμα μου», έλεγε ο Βαγγέλης Γραμμένος μπροστά σε πολλά αυτιά.

Πηγή: soccerplus.gr

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares