Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 16:35

Πίστη για τη νίκη με αντίπαλο τον Φωστήρα

aom-panhgyrismoi

Ένα πολύ ενδιαφέρων ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο του Κόρφου μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του πρωτοπόρου Φωστήρα.

William Hill Sports Η ομάδα του Ταύρου αναμένετε στη Μύκονο να είναι πλήρης και θα κυνηγήσει το διπλό για να παραμείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αντιθέτως η ομάδα του κ. Γιώργου Αθανασιάδη θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που φέρνει εντός έδρας (εκτός του ματς με την ΑΕ Κω) και να διατηρήσει το αήττητο.

Ο Φωστήρας θα έχει στο πλευρό του και αρκετούς απο τους πιστούς του φίλους.

Σας θυμίζουμε ότι ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει με το βαρύ 4-1 υπέρ της ομάδας του Ταύρου.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ που διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου στο γηπεδο του Ταυρου.

 

Οι Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι : Καμπαξής, Καμπούρης-Πασχαλίδης (Εύβοιας)

 

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Μυκόνου με αφορμή τη διαιτησία του Ρατσιάτου στον αγώνα με το Αιγάλεω (1-1). Ο ρέφερι από την Αργολίδα καταδίκασε με τις αποφάσεις του τον νησιώτικο σύλλογο, που παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 35' με παίκτη λιγότερο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο ο Γιώργος Αθανασιάδης όσο και οι ποδοσφαιριστές του δεν θέλησαν να παραχωρήσουν την παραμικρή δήλωση 'για αυτό το ματς'. Πλέον, άπαντες στον 'κυανόλευκο' σύλλογο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Φωστήρα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares