Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 00:30

Επίσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣ Νάξου από τον Νταντή του ΑΣ Σαντορίνης 2020

Ένας γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος όπως είναι ο Κώστας Ρούσσος (Νταντής) δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο ΔΑΚ Νάξου και να μην επισκεφθεί τα γραφεία της ''ποδοσφαιρικής κυψέλης'' όπως ο ΠΑΣ Νάξου.

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης του ΑΣ Σαντορίνης 2020 στο ΔΑΚ Νάξου ενόψει του αυριανού τουρνουά, ο Νταντής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΠΑΣ Νάξου και αφού προμηθεύθηκε ένα εισιτήριο διαρκείας στη συνέχεια είχε μία συζήτηση με τον γενικό αρχηγό Φάνη Κουτελιέρη.

Τις ομάδες τις ενώνουν πολλά περισσότερα από ότι τις χωρίζουν και έχουν κοινά προβλήματα. Αυτά τα θέματα συζητήθηκαν και που ξέρεις; Μέσα από αυτή τη συζήτηση μπορεί αν προκύψει και κάποια συνεργασία.

Ο ΠΑΣ Νάξου ευχαρίστησε τον Κώστα Ρούσσο και ευχήθηκε στην ομάδα του, με την εξής ανακοίνωση: 

Σήμερα είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικός παράγοντας του ΑΣ Σαντορίνης 2020 με ιδιαίτερο ήθος και αξία.

Ο Κώστας Ρούσσος, ήρθε στα γραφεία μας όπου τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε ο γενικός αρχηγός κ. Θεοφάνης Κουτελιέρης. Ο κ. Ρούσσος προμηθεύθηκε ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας και παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολλά πράγματα.

Τα προβλήματα είναι κοινά και οι λύσεις απαιτούν συνεργασίες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Ρούσσο και ευχόμαστε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020 να έχει μία καλή πορεία στη Γ΄Εθνική και να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares