Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 14:39

Ο Γιώργος Πασιάκος στον ΑΣ Ίου, μαζί με Καραβά και Κωστόπουλό στο τεχνικό επιτελείο

Η δήλωση του Μιχάλη Αραούζου στο sportcyclades.gr  έπιασε για τα καλά τόπο, καθώς πριν λίγο έφτασε στο site μας η πληροφορία για το τεχνικό επιτελείο που πρόκειται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι άνθρωποι του ΑΣ Ίου, μπορεί να μην ανακοινώνουν τις κινήσεις τους, αλλά όπως τονίζουν υπάρχει κινητικότητα, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Πασιάκο, ο οποίος μαζί με τους Θόδωρο Καραβά και Νίκο Κωστόπουλο αναμένεται να αποτελέσουν το προπονητικό επιτελείο σε πρώτη ομάδα και ακαδημίες.

Ο Γιώργος Πασιάκος έχει σπουδάσει προπονητική στην Γερμανία έπαιξε μπάλα στο Μόναχο και  εργάστηκε σαν τεχνικός  από το 1998 μέχρι το 2009 σε ομάδες του Μονάχου.

Στην Ελλάδα ήλθε το 2009 και εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι το 2012 ως τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητικών υποδομών.

Στη συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στον ΑΣ Πετράλωνα( Β΄ Αθήνας ), στον ΑΟΚ Φαλήρου για δυο χρόνια ( 2013-2015).

Από το 2015-2017 εργάστηκε στον ΑΣ Τροιζηνιακό Γαλατά ( Α’ Αργολίδας ) και στην Δόξα Βύρωνος ( Α’ Αθήνας )

Έπειτα ο Γιώργος Πασιάκος ανέλαβε την ομάδα των Νέων Ευγεναίας και την ομάδα του ΑΟ Καστέλλας. 

Όσο αφορά τον Θ'οδωρο Καραβά, εκείνος έχει συνδέσει το όνομα του με το Νιώτικο ποδόσφαιρο, ενώ ο Νίκος Κωστόπουλος που ήταν και πέρυσι στο τεχνικό επιτελείο έδειξε ότι έχει να προσφέρει πολλά στο σωματείο. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares